2777
2789
عنوان

300 تومن کادو روز زن واسه خواهرم کمه تورخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 26 پست

به نظرم نباید بدید 

باید یاد بگیره که قرار نیست همیشه کادو بگیره 

امروز روز مادره 

نه دختر!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

وای این کاربرا جوری نظر میدن انگار پول از جیب اونا میره، نه عزیزم خوب کاری کردی بگیر براش که یادش بمونه روز زن باید کادو بگیره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا مامان و مامان بزرگم قراره کادو بگیرن خدارمم ازدواج کرده اونم کادو گرفته میگم بچس شاید ناراحت بش ...

به جاش یه کتاب براش بگیر و بگو که ربطی به مناسب نداره و همینطوری براش گرفتی

بچس زن که نیست😬

مثلا مامان و مامان بزرگم قراره کادو بگیرن خدارمم ازدواج کرده اونم کادو گرفته میگم بچس شاید ناراحت بش ...

نیازی نیست.. بنظرم بهتره از طرفش پول یا کادو تهیه کنین وبهش بدین که به مادرتون بده.‌اینجوری قشنکتره.. روز دختر بهش هدیه بدین

پارسا پسرمامان😍

روز دختر ،روز کودک ،روز تولدش ،هذیع بدید آخه زن ؟!! قاطی نکنید بابا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.