2777
2789
عنوان

رفتم امروز برای خودم گل و کادو گرفتم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 18 پست
منم فقط تبریک گرفتمدلم میخواست واسم گل و حتی شده یه هدیه کوچیک بگیرهواسمون قرض الحسنه افتاد گفت این ...

منم تو دلم فقط انتظار یه پیام تبریک داشتم ولی وقتی دیدم منو لایق نمیدونه تصمیم گرفتم دیگ توقع نداشته باشم ...پول هم خوبه عزیزم خودت هرچی دوس داری بگیر بعضی چیزا گفتنی نیس بگی هم از ارزش میفته

منم تو دلم فقط انتظار یه پیام تبریک داشتم ولی وقتی دیدم منو لایق نمیدونه تصمیم گرفتم دیگ توقع نداشته ...

اخه پولش واسم مهم نیست حتی یه نوشته ی قشنگ واسم باارزش تره 

همسرم خیلی خوبه ها اما مشکلش اینه که با ابراز کردن به این صورت مشکل داره میگه من همیشه خوب باشم همیشه واست روز زنه اخه گل به چه دردت میخوره🫠

منم همش میگم گل بگیر هدیه بگیر بدتر نمیگیره حداقل قبلا بدون گفتن واسم میگرفت منم دیگه نمیگم 

فردا هم مثل شما میرم واسه خودم هدیه میگیرم.

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پولش واسم مهم نیست حتی یه نوشته ی قشنگ واسم باارزش تره همسرم خیلی خوبه ها اما مشکلش اینه که با ا ...

هرچیزی به وقتش قشنگه واقعا ذوق آدمو اینقد کور میکنن آدم دیگ هیچی دلش نمیخاد💔

هرچیزی به وقتش قشنگه واقعا ذوق آدمو اینقد کور میکنن آدم دیگ هیچی دلش نمیخاد💔

واقعا 

البته مردها هم اکثرا مشغله ی فکری زیادی دارن

همسرم واقعا خیلی ذهنش مشغوله اینده و مشکلات مالی و زندگی ایناست میگه میخوام بگمم یادم میره

اما من میگم حتی اگه یه تبریک قشنگ و یه شاخ گل هم که بدن ما دلمون خوش میشه

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.