2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ساعت چهار بیدارم کن برم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
وییییییی ننه چقد قشنگه دخترت خدا حفظش کنه عزیز دلمدخترت چشاش رنگیه مثل من واسه خودتم رنگیه ؟

فداتشم مرسی 

ن ما کلا چشمامون تیرس 

همون دیگه این ی دونه رنگی شد شد برام هوو

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فداتشم مرسی ن ما کلا چشمامون تیرس همون دیگه این ی دونه رنگی شد شد برام هوو

خدانکنه عزیزم روزتم مبارک مادرخوش قلب
ای جانم  
حالا بچه من چشاش تیره میشه شانس من   

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزم روزتم مبارک مادرخوش قلبای جانم حالا بچه من چشاش تیره میشه شانس من

❤️❤️❤️❤️❤️قربونت مهربون

انشالله ک ی ی بچه خوشگل و سالم نسیبت بشه❤️❤️❤️❤️❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

❤️❤️❤️❤️❤️قربونت مهربونانشالله ک ی ی بچه خوشگل و سالم نسیبت بشه❤️❤️❤️❤️❤️

خدانکنه عزیز دلم
مرسی انشاالله   

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.