2777
2789

امروز تولدمه و هیچکس نمیدونست جز نامزدم که اونم فردا تولدشه و بخاطر کارشم رفته تهران... 

خلاصه بعد امتحان یذره خوابیدم چون دو روز بیدار بودم، اومد آشپزخونه آب بخورم بابام اومد یه جعبه ساده آورد به داداشم گفت که فکر کنم امروز روز دختره.. اینو برای پناه خریدم.. 

داداشم آروم گفت نه اشتباه گفتی امروز تولدشه، 

بعد بابای ساده ی من هیچوقت نمیدونست تولدم کیه و کسیم برام جشن نمیگرفت، بعد برای خواهرمم کادو خریده بود چون فکر میکرد روز دختره😂

من حرفاشونو شنیدم ولی به رو خدم نیاوردم بابامم جعبه رو داد و دیدم ساعته انقد خوشحال شدم که نگو، البته انقدر گرون یا شیک نیست اما چون سلیقه ی بابامه و بعد سالیانه سال یه چیزی واسم خریده اینو خیلی خیلی دوست دارم...بزا عکسشو بگیرم

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

چرا فک کرده امروز رور دختره! برای مادرت روز زن گرفته بود؟

نه یادش نبود