2777
2789
عنوان

کدوم درامد رو ترجیه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 40 پست
راستی جریان تاپیک قبلیت چی شد چرا توضیح ندادی دقیقا چیکار کردی و نتیجه چی شد قرار بود تاپیک بزنی

خانوادش خیلی گیر بودن.از این مذهبی هایی که ادعا داشتن دخترشون افتاب مهتاب ندیدس و خیلی پاکه.فک میکردن من دخترشون رو توی محل کارش دیدم خبر نداشتن که .....

دختره همیسه میگفت که نباید خانوادش از رابطه ما خبر دار بشن و.....

خلاصه پتشو ریختم رو آب.دختره مثل خیار با اولین مخالفت خانوادش منو فروخت.من بخاطره اینکه یه بار قبلا عقد کرده بود جلو همه ی خانوادم وایستاده بودم.ولی چیزو که منو داغونم کرد ابن بود که تو چشام نگاه میکرد میگفت عاشقتم و .....

این نقطه چینا سانسورایه که مجبورم نگم

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

خانوادش خیلی گیر بودن.از این مذهبی هایی که ادعا داشتن دخترشون افتاب مهتاب ندیدس و خیلی پاکه.فک میکرد ...

خب تو چجوری به گوش شوهر و خانوادش رسوندی این چیزارو ؟

دختره چه عکس العملی نشون داد ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی جریان تاپیک قبلیت چی شد چرا توضیح ندادی دقیقا چیکار کردی و نتیجه چی شد قرار بود تاپیک بزنی

منم یه افشاگری ریز با مدرک برا خانوادش کردم که ذات بی ذاته دخترشون خبر دار شن.شوهرشم که سرشو شیره مالیده بود آگاه کردم که چه بازیگریو گرفته

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

خب تو چجوری به گوش شوهر و خانوادش رسوندی این چیزارو ؟دختره چه عکس العملی نشون داد ؟

شماره داداششو داشتم.شماره باباش رو گیر اوردم از طریق نفر سوم.پیچ شوهرشو پیدا کردم.پاشد اومد در خونمون مادرم جلو خواهرش و مادرش یه افشاگری کرد که نتیجش شد خواهش تمنا که زندگی دختر ما رو نابود نکنین.مادرمم گفت دیگه بی حساب شدیم.و تمام.و برای منم تموم شد

یعنی به برادر و پدرش زنگ زدی چی گفتی دقیقا ؟

خیلی محترمانه صحبت کردم.خودمو معرفی کردم و گفتم که یه گلایه دارم.البته با داداشش قبلا صحبت کرده بودم که قصیه رو گویا ماس مالی کرده بود‌.اون روزی به باباش زنگ زدم.گفتم اسکربن چتای دخترتو میفرستم به گوشیه پسرتون برین ببین رابطه ما در چه حدی بوده.نشونه هم دادم .برا شوهرشم یه کلیپ فرستادم که باهم داشتین به آهنگ عاشقونه رو همخونی میکردیم و ....،خلاصه آره.

خیلی محترمانه صحبت کردم.خودمو معرفی کردم و گفتم که یه گلایه دارم.البته با داداشش قبلا صحبت کرده بودم ...

توی اون کلیپه کناره هم نشسته بودین آهنگ میخوندین ؟

شوهره رفته بودی جلوی درتون یا خوده دختره با مادرشینا ؟

توی اون کلیپه کناره هم نشسته بودین آهنگ میخوندین ؟شوهره رفته بودی جلوی درتون یا خوده دختره با مادرشی ...

شوهره اولش باور نمیکرد ولی وقتی کلیپ و اسکرین شاتو رو دیدم سکوت اختیار کرد و کلا دیگه خبری ازش نشد 

مادرش خواهرش با خودش اومده بودن

ترجیح!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

*ترجیح

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

شوهره اولش باور نمیکرد ولی وقتی کلیپ و اسکرین شاتو رو دیدم سکوت اختیار کرد و کلا دیگه خبری ازش نشد م ...

حالا فردا دختره دوباره طلاق نگیره بیاد بگه تو زندگی منو بهم ریختی باید دوباره بیای منو بگیری ????

ترجیه رو در زمان امید داشتن به ی چیزی یا واگذار کردن و سپرن چیزی مثل خدا و... میگن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉