2777
2789
عنوان

خانواده همسرتون به شما زنگ میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 19 پست

اوایل به همسرم میگفتن و اصلا به من زنگ نمیزدن یا یه روز مونده به مراسم ها میگفتن 

منم چندبار عروسی ها و مراسم ها رو نرفتم وقتی هم که میگفتن چرا با ما نیومدی میگفتم خبر نداشتم یا دیر متوجه شدم 

به همسرمم گفتم تا به من زنگ نزنن دیگه حتی خونه هاشونم نمیرم ، الان هرجایی نیاز باشه به خودم زنگ میزنن و دعوت میکنن

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل به همسرم میگفتن و اصلا به من زنگ نمیزدن یا یه روز مونده به مراسم ها میگفتن منم چندبار عروسی ها ...

چه خوب

منم نمیدونم چکار کنم از طرفی میگم شاید در اینده صمیمیت بیشتر شه و به خودم زنگ بزنن

از طرفی میترسم ببینن بدون زنگ‌زدن به من همه جا میرم و تغییر رویه ندن

چه خوبمنم نمیدونم چکار کنم از طرفی میگم شاید در اینده صمیمیت بیشتر شه و به خودم زنگ بزنناز طرفی میتر ...

شما شرایط زندگیتون رو بهتر میدونین اما به نظرم خیلی محترمانه به همسرت بگو که بهشون اطلاع بده که به خودت بگن

یا مثلا یه بار وقتی به همسرت گفتن الکی بگو یه جای دیگه دعوتم یا برنامه دارم اگه از قبل میدونستم کنسل میکردم بعد بگو یه وقتی تو یادت میره بهم زودتر بگی اما اگه به من زنگ بزنن بهتر میتونم برنامه ریزی کنم که حتما بریم.

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.