2777
2789
عنوان

برای هیچ خواهرم یلدایی نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 50 پست
مادر من هیچی بقول خودش خوشبختی شماها اما قرار بود پول بزارن رو هم طلا بخرن برای مادر شوهرش که من نمی ...

🤯🤯🤯مغزم از دست خواهرت داره میپوکه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
نه گلم عقدی

اوه😬بهشون بگید دیگه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از من میشنوی بعد از سالها متاهلی 

عین خودشون رفتار کنید 

به خواهرت یاد بده 

بخدا تا الان یه جورابم مادرشوهرم نداده بهم از خودش 

هر چی دادن شوهرم خریده 

یعنی ببین یه روسری به قول شما چیه برا منم نخریده 

منم دیروز فقط گفتم روزت مبارک مادر اونم فقط تبریک گفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
مادر من هیچی بقول خودش خوشبختی شماها اما قرار بود پول بزارن رو هم طلا بخرن برای مادر شوهرش که من نمی ...

اشتباهه وقتی باهم پول بزارن که به هر دو مادر کادو یکسان بدن 

چرا خواهر شما کادو اشتراکی واسه مادر اون بخره 

چقدر زرنگه دامادتون

بابا شاید بنده خداها رسم یلدایی عروس ندارن

نه عزیزم کم. کمش اینجا برای دختر گوشواره با یه روسری قرمز میارن اما اینا هیچی 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

وای اسی خواهرت چقدر ساده هس ..براا مادر شما هم هیچی نخریدن اونوقت برا مادرشوهر طلا ؟؟؟

همینو میگم خواهر

دلم نمیخواد دخالت کنم اما زورم میاد 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

دقیقاااا یادم رفت بگم شوهرش یه شاخه گل جاودانه خرید

من جای خواهرت بودم به همین روزی یه ساخه گل نرگس نه بیشتر میبردم میدادم به مادر شوهرم اونم شب میزاشتم کنار بخاری قشنگ بپلاسه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
من جای خواهرت بودم به همین روزی یه ساخه گل نرگس نه بیشتر میبردم میدادم به مادر شوهرم اونم شب میزاشتم ...

خواهرم سادست میگه مثل مامانم میمونه 

این پیام ها رو ب خواهر خنگولت نشون بده ..ببخشید میگم خنگول ولی حرص خوردم

حتما نشون میدم 

جمله آخرت بوی دعوا داره پامو خونه مادرت نمی‌ذارم حرف جالبی نیس ولی مثه خودشون باشه کادو نده

اره.بره ولی کادو نده..نذاره شوهرش هم بخره..بگه حالا که واسه زنت چیزی نخریدی واسه مادرت هم نخر

کنیز فاطمه ام....
خواهرم سادست میگه مثل مامانم میمونه

پس مامان خودت چی ؟بهش پیامم نشو بده 

ببین دختر جون اولا هیچ کس مادر نمیشه برا آدم اونم کی مادر شوهر 

دوما خودتو بی ارزش کردی خونواده تو بی ارزش نکن اگ گف بزا مادرم طلا بخریم بگو برا مادر منم باید طلا بخریم 

سوما تو الان خودت یکی از مهم ترین آدمایی هستی ک باید کادو طلا دریافت کتی اون خانم میخاست بره به شوهرش بگه براش طلا بخره از دهن خودت نگیر تو دهن بقیه نکن ک پیشمون میشی 

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

پس مامان خودت چی ؟بهش پیامم نشو بده ببین دختر جون اولا هیچ کس مادر نمیشه برا آدم اونم کی مادر شوهر د ...

ممنونم پشیمون شد