2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون اول شما را

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 41 پست
بخاطر بارداریت حساس شدی ،بهش بگو دوست دارم تو برام انتخاب کنی به سلیقه خودت یه چیزی بگیری ،اژنجوری ب ...

گقتم ار تو عقد تا حالا بارها گفتم اما فایده ای ندارع 

حسرت دارم یه بار با یه هدیه بیاد تو خونه 

نگه خودت برو برا خودت بخر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه ب روی خودم نیارم ک هیچ کاری برا من نمیکنه

از نظر من این جور چیزا رو باید خودشون بخوان و انجام بدن ، من هیچ وقت هیچ مناسبتی رو حتی یادآوری نمیکنم چه برسه اسمی از کادو ببرم 

البته گاهیم شرایط مالی بهشون اجازه نمیده و ما باید درک کنیم 

از نظر من این جور چیزا رو باید خودشون بخوان و انجام بدن ، من هیچ وقت هیچ مناسبتی رو حتی یادآوری نمیک ...

من برا تولدم امسال گفتم قبلش،هیچی نمیگم ببینم چقدر یادشه 

باور میکنی بعد طلبکار من شده بود ک چرا یادآوری نکردی؟!

وقتی دید با چه شدتی گریه میکنم

من برا تولدم امسال گفتم قبلش،هیچی نمیگم ببینم چقدر یادشه باور میکنی بعد طلبکار من شده بود ک چرا یادآ ...

چی بگم ، احتمالا چون از اول اینجوری بودی عادت کرده که خودت بهش یادآوری کنی

چی بگم ، احتمالا چون از اول اینجوری بودی عادت کرده که خودت بهش یادآوری کنی

اصن دوسال عروسی کردیم اینم سال دوم بعد عروسی بود

سال اول خودش حواسش بود منم یه اشاره ریز قبلش کردم اما امسال .....

اصن دوسال عروسی کردیم اینم سال دوم بعد عروسی بودسال اول خودش حواسش بود منم یه اشاره ریز قبلش کردم ام ...

پس کلا مناسبت ها رو خیلی جدی نمیگیره ، بعضی از مردها هم اینجورین دیگه چه میشه کرد 

برا مامانش ولی جدی می‌گیره ک از سرکارش اومد بره خرید

درسته کارش اشتباهه ولی با این فکرا فقط خودتو عذاب میدی ، هر مردی یه اخلاقای بدی داره دیگه ، سعی کن رو بدیهاش زوم نکنی که خودت اذیت میشی