2777
2789
عنوان

تبریک نگفت بازم😑😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 63 پست
مستقیم بپرسبهش بگو مستقیم که اجازه نمیدی کسی باهات اینطور رفتار کنهحد خودش رو بدونه!

پیامی که بهش دادم خوبه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هییی بیشورن دیگ منم که گفتم بیا بوسم کن ، بوس که کرد گفتم حالا چی میخواسی بگی بگوباخنده روز زن رو تب ...

پیامی که بهش دادم خوبه

به نظرم باید یکم خودت رو دست بالاتر بگیری..من اگر باشم هیچ وقت به طرف نمیگم من از صبح منتظر پیامتم.. ...

😞😞

اینجوری بگم بدتر میکنه

هیی 

بابا همه دعوا راه نیندازندابنا اینطوری هستنمن اصلا اهمیت نمیدم کادو داد یا ندادچون تو زمان هایی که م ...

نمیدونم به نظر من کادو گرفتن چیز خیلی مهمی هم نیست که بخوای سرش دعوا کنی

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

ببین تسلیت میگم از الان روی سگشو داره نشون میده از الان داره بهت توهین میکنه سال اول میخواست بدستت بیاره اون کارو کرد الان میدونه دوسش داری ارزش نداری ببین جات نیستم ولی ایشالا هرچی خیره

بابا همه دعوا راه نیندازندابنا اینطوری هستنمن اصلا اهمیت نمیدم کادو داد یا ندادچون تو زمان هایی که م ...

من که نگفتم کادو بده

همسرم حتی بهم تبریک نگفت تاپیکای قبلیمم بخونید، میبینید من فقط منتظر تبریک بودم نه کادو😞