2777
2789
عنوان

تبریک نگفت بازم😑😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 63 پست
خوب تا شب هنوز وقت هس شاید عجله کردی والا شوهر من عصر پیامش رو دیدم که تبریک گفت

عزیزم میگم خودم بهش زنگ زدم تگ قرار بود تبریک بگه که میتونست پای تلفن هم بگه 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین گل دختر مردا تو ازدواج بدتر میشن طبق تجربه چرا چون فهمیدن اونی که میخوان مال خودشون شده واقعا ن ...

😞😞😞💔

دیروز یه جوری با حرفاش حرصمو در آورد که با خودم میگفتم ول کن این زندگی به درد نمیخوره، 

حتی عذر خواهیی نکردش

امروزم که خیلی واضح بهش دارم میفهمونم بگو روزم مبارک آخرشم میزنه تو ذوقم

آخی عزیزم بگردم چقد ناراحت شدی ولش بابا به چپت بگیر این زندگی اصلا ارزش غصه نداره

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

پس تو هم نمیخواد اون رو خوشحال کنی به مرد که زیاد رو بدی فکر میکنه خبر خاصیه پرو میشهبه نظرم حتما مر ...

باش عزیزم حتما 

میدونی از الان زوده برات تکراری بشهاجاق عشق رو باید همیشه پر از آتیش کنی و هیزم خرد کنی تا خاموش نشه

اره درسته من زیادی واس خوشحالیش تلاش کردم 

یا خدا اینا چه راهکار های ببخشید بچگانه ایه که میدید یک درصد احتمال بدید اختلافشون با این کارا بزرگت ...

اخه نوشته همه رو از خودت دور میکنی خب این زشت نیست منظورم از الم شنگه یه دعوا و گفتن دلخوری به نامزده بود 

آخی عزیزم بگردم چقد ناراحت شدی ولش بابا به چپت بگیر این زندگی اصلا ارزش غصه نداره

هیی 

چاره ای نیس

دقیقا همینه شما ادم احساسی و حساسی هستین باید اینارو واضح بهش بگی

همشو گفتم

در جواب فقط گفته عجله نکن

یعنی چی اون گفته عجله نکن مگه چیشده

نمیدونم بهش کفتم گفت که صبر داشته باش😑

خودمم نمیدونم چی به چیه

بنظرت منظورت چیه