سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲 چه روزااایی بود😌
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه نمیکنم الان ماشین نداریم هرچی میگه طلاهاتو بده نمیدم چرا چون یبار گفت ماشین که خریدم ننه بابامو م ...
منم سگ محلش میکنم داره ظرفا رو می شوره اخه یکم وسواسه رو خونه
سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲 چه روزااایی بود😌
شوهر من نگرفت دیشب بهش گفتم خووووب میخوای چی بهم بدی گفت شرمنده جیزی نگرفتم منم گفتم تو از همه جیز ب ...
ببخشید با این حرفا خررر نمیشم ،حسابش پره