2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیشکی مطلق خوب نیست

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بدی هایی هم داره کنار اومدیم.مگه ادم کامل وجود داره؟

آره تا دلت بخواد 

من دیدم با چشمم 

نگی درون زندگیشون نیستی که کامل میدونم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

گلم همه بدی دارن همسر منم کمال طلب بود ولی وقتی وارد زندگی شد بعد از ۳۴ سال منو انتخاب کرد تازه فهمید که بابا زندگی یه روی خوب داره یه روی بد داره آدما همه عیب دارن هیچکس بی‌عیب نیست جز خدا 

زندگیمون خوبه الحمدالله خدا را شکر ولی دعوا هم داریم بحث هم داریم روز خوبم داریم لحظات خوبم داریم لحظات تلخم داریم همه چیز که با هم نمی‌شه عزیز دلم ما انسانیم داریم تو این دنیا زندگی می‌کنیم این دنیا خودش کثیفه انسانم که ذاتش کثیفه پس خوب خوبمونم یه عیبی داره

زندگی خوب و ارومی داریم. هیچکس خوب مطلق نیست همونطور که من ضعف ها و بدی هایی دارم، همسرمم داره، شما هم دارید. یه روانشناس بالینی میگفت کمالگرایی خودش مشکلیه که باید درمان بشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من همیشه فکر میکنم که برای زندگی با هیچ مردی جز شوهرم ساخته نشدم. مثلا اخلاقای بد مردهای دیگه رو میبینم هی با خودم فکر میکنم اگه یه روز دور از جون شوهرم نباشه اصلا مگه میتونم با این اخلاقا کنار بیام و این جوری زندگی کنم؟

نمیدونم چجوری برات توضیح بدم. همه چیزش برام خوب و معتدله متوجه میشی چی میگم؟