2777
2789
عنوان

رفته بودم بازار هرچی پسر بود

355 بازدید | 25 پست

امروز بازار بودم 

هرچی پسر خوشگل خوشتیپ کنارش ی دختر زشت 

دختره دماغش انقد🫲  نه تیپی نه چهره زیبا

خدایا حکمتش چیه

بعد دختر خوشگل کنارش پسر کچل شکم دار

اختلاف سنی ها رو بگو

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا انقد درگیر زیبایی ظاهرید

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

اول اینکه همیشه ایطور نیس و همه طوره هست تو دنیا 

اونوقت اگر دختر خوشکل با پسر خوشکل باشه تعادل و عدالتی نیس 

چرا دختری که زیباییش دست خودش نبوده نباید همسرشم خوب باشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شما چیکار دارین عزیزم انقد برای مردم نظر میدین اونا همدیگرو دوس دارن علف باید ب دهن بز شیرین بیاد

ن نمیگم همو دوس ندارن همیشه برعکسه وگرنه کنار هم مشخصه حالشون خوبه خداروشکر