2777
2789
عنوان

بیست و یک سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست
خواهر منم بیست سالمه ولی حس‌تو رو دارمگمونم چالش ابن دور از سن همینه🤦

خیلی حس بدیه قبلن استرس کنکور الان استرس مجرد موندن

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجرد موندن بهتر از یاری هست که باهاتون همراه نیست

خب خواهرام ازدواج کردن منم دلم میخواد لباس عروس بپوشم

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

انشاالله یه همسر خوب و اهل زندگی نصیبت میشه

مرسی🫠

باارامش زندگیتو کن منتظر کسیم نباش وارد روابط سطحی و پوچ هم نشو که همش ضرر عاطفیه اونی که باید سر را ...

آخه ما فامیل نداریم ک پسر داشته باشه ک برام سنتی خاستگاری بیاد 

منم ۲۱ سالمه چیه دنباله ازدواجی دختر درس بخون مستقل شو اگر زمان ازدواجت فرا برسهپسری که قرار باشه بر ...

🥲 نمی‌دونم استرس الکیه یعنی؟

خوب آره ولی هرچی ب موقعش قشنگع الان جوونم و ذوق عشق دارم بعد چی

حالا زیاد زمان داری تا ۳۰ حداقل پیدا میشه

چون شرایط زندگی سخت شده پسر ازدواجی کم شده

هدف love بود ولی طرف گاو بود😊👈🤌

ازدواج تو سن پایین اشتباه محض

21 سن پایینه؟🥲

آخه ما فامیل نداریم ک پسر داشته باشه ک برام سنتی خاستگاری بیاد

خاستگارا سنتی فقط فامیل نیستن 

تو جانع باشین به مرور دیده میشید 

رو ازدواج سن پایین هم عجله نکن خودم ۲۲ سالگی ازدواج کردم از نظرم زود بودد

تا ۲۵ اینا ادم هی نظر و عقایدش تغییر میکنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
🥲 نمی‌دونم استرس الکیه یعنی؟

چرا باید استرس داشته باشی که شوهر نکنی ؟؟ .شوهر چیه واقعا ؟

تو الان واقعا میتونی یک زندگی و بچرخونی و مسئولیت یک زندگی و قبول کنی ؟

میتونی تمام درد های اون فرد مقابلت و تمام گذشته ی اون فرد مقابلت  که به عنوان شوهرت هست رو بپذیری؟؟؟ 

میتونی الان با خانواده ی شوهر 

مادرشوهر 

خواهر شوهر  و ... بسازی؟؟؟؟ 

میتونی وقتی مادرشدی بچه ات افتخار کنه که تو مادرشی؟؟

هر اتفاقی زمانی داره 

تا وقتی زمانش برسه صبر کن 

انشاءالله که هر چی خیر و صلاحت هست برات رقم بخوره