2777
2789

بچه ها من پانسیون درس میخونم یک هفته ای میشه اومدم از اول هم حواسم بود ک یه وقت صمیمی نشم با کسی ک حواسم پرت بشه ولی حالت غریبانه ای هم دوست نداشتم که داشته باشم اما نمی‌دونم باید چطوری تعادل بین این دو رو رعایت کنم ک به درسم اسیب نزنه تو‌رو خدا راهنماییم کنید مثلا موقع ناهار با چند نفری خیلی گفتیم و خندیدیم بعد اینجا نویتی از بوفه خوراکی میگیرن همه میشینن باهم میخورن دفعه پیش بغل دستیم از بیرون ناهار سفارش داده بود به زور ریخت توی بشقابم مجبور شدم بخورم و واس همین گفتم منم مهمون کنمش البته در حد همون چیس دیگ 

الآنم پانسیونم اما خیلی ذهنم درگیر شده با همه سلام. علیک داشتم و با چند نفری خوب خندیدم حتی خوراکی هم خریدیم رشته ها شونو و اسم هاشونو میدونم همین ولی خیلی نگرانم ک یه وقت الان ک مهمونشون کردم با اعتماد به نفس رفتار کردم تو جمع صحبت کردم خودمو قایم نکردم الان چیکار کنم لطمه ای ب درسم وارد نمیشه خیلی ذهنم درگیر آخه سال دوم پشت کنکورم تجربیه رشتم و وضع مالی خانوادگی خوبی نداریم و یک تومان هزینه اینجاست و تا الان خیلی خوب بوده ولی ازین به بعدشو نمی‌دونم خدا بهتر می‌دونه لطفا راهنمایی کنین

سلام.موفق باشی عزیزم.این دغدغه ای نیست که ذهنت مشغول کنه چون هنوز پبش نیومده.این افکارت رو کاغذ بنویس بعد رها کن برو درست بخون.اگه پیش اومد اون وقت کم کم دور میشی ازشون.خلاصه تو یه جایید اینکه یکم بگید و بخندید و اسم همو بدونید نباید بهت عذاب وجدان بده.وسواس نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تایم استراحتت باهاشون باش اتفاقا برای روحیه خودت هم عالیه ساعت بذار و طبق برنامه ات پیش برو خودت رو ...

اره روحیم خیلی خوب شده خیلیییی ولی نمی‌دونم تعادل بین صمیمیت و نداشتن حالت غریبانه ای چطور ممنون ک جواب دادی عزیزم هر یک نفر ک یه چیزی می‌نویسه دلگرمی 

سلام.موفق باشی عزیزم.این دغدغه ای نیست که ذهنت مشغول کنه چون هنوز پبش نیومده.این افکارت رو کاغذ بنوی ...

ممنون عزیزم راست میگی مرسی ک‌  درک کردی نگرانم و با نظرت  نگرانیم رو بر طرف کردی 

اره روحیم خیلی خوب شده خیلیییی ولی نمی‌دونم تعادل بین صمیمیت و نداشتن حالت غریبانه ای چطور ممنون ک ج ...

نو نت یک‌جا هست انجمن کنکور 

انجا هم عضو بشو 

کلی بچه هم سن و مثل خودت 

دختر من پارسال انجا روحیه میگرفت 

سوالی هم داشتی جواب میدن 

فعلا امضا ندارم