بچه ها من پانسیون درس میخونم یک هفته ای میشه اومدم از اول هم حواسم بود ک یه وقت صمیمی نشم با کسی ک حواسم پرت بشه ولی حالت غریبانه ای هم دوست نداشتم که داشته باشم اما نمیدونم باید چطوری تعادل بین این دو رو رعایت کنم ک به درسم اسیب نزنه تورو خدا راهنماییم کنید مثلا موقع ناهار با چند نفری خیلی گفتیم و خندیدیم بعد اینجا نویتی از بوفه خوراکی میگیرن همه میشینن باهم میخورن دفعه پیش بغل دستیم از بیرون ناهار سفارش داده بود به زور ریخت توی بشقابم مجبور شدم بخورم و واس همین گفتم منم مهمون کنمش البته در حد همون چیس دیگ
الآنم پانسیونم اما خیلی ذهنم درگیر شده با همه سلام. علیک داشتم و با چند نفری خوب خندیدم حتی خوراکی هم خریدیم رشته ها شونو و اسم هاشونو میدونم همین ولی خیلی نگرانم ک یه وقت الان ک مهمونشون کردم با اعتماد به نفس رفتار کردم تو جمع صحبت کردم خودمو قایم نکردم الان چیکار کنم لطمه ای ب درسم وارد نمیشه خیلی ذهنم درگیر آخه سال دوم پشت کنکورم تجربیه رشتم و وضع مالی خانوادگی خوبی نداریم و یک تومان هزینه اینجاست و تا الان خیلی خوب بوده ولی ازین به بعدشو نمیدونم خدا بهتر میدونه لطفا راهنمایی کنین