2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشممممم😭 چند وقت دیگ عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا . مگه میشه

منم الان تاپیکتو دیدم یادم افتاد و در نظر دارم برم عرق یونجه بگیرمو امتحان کنم بهتر از این کین آپو ایناست که 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
واقعا ب کبد و کلیه آسیب میرسونه؟

من چون زیاد نخوردم اون ۶۰ قرص اول که باید تو یه ماه میخورم دو نیم ما خوردم فقط برای من بعد از ترک تمام بدنم درد گرفت استخون درد شدیدی داشتم نشسته نمیتونستم نزدیک ۳ ماهم پریود نشدم عقب افتادم 

بی زحمت اگه میشه درخواست بنده رو قبول کنید بیشتر راهنمایی تون کنم🌱.

لطفا همینجا بگین جناب نه تو خصوصی بقیه هم استفاده کنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

صبح بین صبحانه و ناهارت این معجونی ک میگم

عالیه ی ماهه هم اثر میکنه مخصوصا تو صورتت

نصف موز پوره شده

ی قاشق غذاخوری عسل

۳ قاشق مرباخوری دانه چیا

یه لیوان شیر

اینا رو قاطی کن بذار ۲ ساعت تو یخچال بمونه بعد بخورش

و عصرا روزی یکی دو مشت بادوم زمینی بخور 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست