2777
2789

دوست صمیمی و  فامیلشونه .‌‌دوربین حرفه ای داشتم نامزدی و عقدشون با دوربین من هزار تایی(کمی مبالغه) عکس گرفتند

از اون موقع هم نیومدن دنبالش ...عکسای تکی داماد و خواهرش هم هست...

حجم خیلی زیادیم داره واقعا بریزم تو لب تابم سنگینش می کنه از اولم دعوا داشتن حدود سه سال میگذره یه سالم هست جدا زندگی میکنند در حال جدایی ان

هی پاک نکردم گفتم شاید پی شو بگیرن نگرفتند دوربینم کنار بود تقریبا تو این مدت ...الان نیازش دارم حس بدیه عکس عروسی توشه دلم میخواد خالی کنم موندم چه کاری درسته که برای کنم راحت باشه دردسر درست نکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا بهشون زنگ بزن بگو میخوان یا نه

شوهره که نمی خواد. 

زنشم که دیگه نمی بینم ...می مونه خواهر شوهر ....که احتمال داره بگه می خواد و بگه نگه دار...ولی بازم میزاره بمونه  و نمیاد دنبالش تا خودم با رمی فلشی چیزی ببرم تحویلش بدم واسه همین حس دردسر شدن دارم

هیچ هزینه ای هم بابتش پرداخت نکردن هنوز؟؟؟

اگه عکاس هستی زنگ بزن بپرس ، اگه نیستی بزن پاک کن بعد سه سال لزوم نداره بمونه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
شوهره که نمی خواد. زنشم که دیگه نمی بینم ...می مونه خواهر شوهر ....که احتمال داره بگه می خواد و بگه ...

بزن پاککن بابا داماد نمیخواد عروسم ک نیست 

خواهر شوهره هم چیزی گف بگو برادرتون تقمیمشو گرفته

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
هیچ هزینه ای هم بابتش پرداخت نکردن هنوز؟؟؟ اگه عکاس هستی زنگ بزن بپرس ، اگه نیستی بزن پاک کن بعد سه ...

نه بابا عکاس نیستم ...دوربین داشتم ...گفتند عکاس جدا ...عکسای دیگه هم با دوربین تو بگیریم یعنی اینقد عکسه بچسبونی به هم  میشه فیلمش کرد