2777
2789

طرف التماس کرد ک نصف پولمو بعد از یکماه میده و الان نداره منم دلم سوخت براش کار انجام دادم اما چندروز بعد کلا گوشیش رو خاموش کرد

یکی دیگه هم همینکارو کرد آخرش گفت سقف تراکنشم پره اخرشب میزنم ولی گوشیشو خاموش کرد 

ادما باعث میشن دیگه حالت بهم بخوره از رحم و کمک 

دیگه عمرا دلم برای کسی نمیسوزه😐

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیب بازار بدی شده من بالای پنج میلیارد طلب دارم نمی تونم بگیرم پولمو

دزدی کردن و حق خوری شده مثل آب خوردن

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 

برادر من به خاطر نسیه ورشکست شده دلم برای زن و بچه اش میسوزه، کلا زود اعتماد میکنه هر کاری رو بهش سپردیم داده دست یه نفر گند زده توش، بدبینی همیشه بد نیست گاهی لازمه اونایی که به همه خوش بین هستن همیشه ضربه میخورن

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
مغازه چی داری

کار زیبایی انجام می‌دادم براشون

برادر من به خاطر نسیه ورشکست شده دلم برای زن و بچه اش میسوزه، کلا زود اعتماد میکنه هر کاری رو بهش سپ ...

دقیقا 

هرچی میکشم از زود اعتماد کردنم و دل سوختنمه 

عجیب بازار بدی شده من بالای پنج میلیارد طلب دارم نمی تونم بگیرم پولمو

ماشالله مایه داری

بگیر ۱میلیاردشو قرض بده ب من

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون