2777
2789

شوهرم یه دخترخاله ۱۸ ساله داره که باباش به شدت زورگو هست و تحت تاثیر عقاید قدیمی بعد شب یلدا حرف افتاد بهم گفت برام خواستگار میاد منم دوسشون ندارم خیلی استرس دارم که یه وقت زنشون بشم و ..

گفتم خب عزیزم هر کی به دلت نبود جواب منفی بده استرس نداره که

گفت اخه بابام اینطوری نیست که ، بابام منو مجبور میکنه اصلا کاری به نظر من نداره مجبورم میکنه با پسری که اون دوست داره ازدواج کنم

منم یه خورده فکر کردم گفتم اگه کسی اومد و بابات تورو مجبور کرد ازدواج کنی مستقیم جواب منفی نده کاری کن پسره خودش بره مثلا توقعتو ببر بالا پشیمون بشه و ...

یه وقت حرفم شر نشه ؟ اخه خیلی دلم سوخت براش گفتم یه راهکاری بدم ....

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نه خوب کردی گناه داشت خوب

میتونید به جای (سوال) از❓ استفاده کنید

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خوب کردی گناه داشت خوبمیتونید به جای (سوال) از❓ استفاده کنید

ا راست میگی اخه ؟؟؟ میزارم اجازه نمیده خخخخ

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ادم باشه دختره شر نمیشه

ن خیلی طفلیه گناه داره

چ حساسی

شما ادم حساسا کجایید؟ 

چرا همه تر میزنن ب هیکل ما

بعدم ک ناراحت میشیم میگن شما مقصرید؟ 

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
چیز خاصی نگفتی ولی سعی کن کلا دخالت نکنی بعدا میگن فلانی یادش داده و از این حرفا، باهات حرف زد شما ب ...

اره از همین ترسیدم بگن یادش دادی البته مامانش با دخترش هم عقیده هست ولی زورشون به باباهه نمیرسه 

من چرا نمیتونم ایموجی بزارمالان اینجا میزارم برای شما میاد؟

نه نیومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

ا راست میگی اخه ؟؟؟ میزارم اجازه نمیده خخخخ

نه ❓ ❔ ⁉️ اینارو اجازه میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ حساسیشما ادم حساسا کجایید؟ چرا همه تر میزنن ب هیکل مابعدم ک ناراحت میشیم میگن شما مقصرید؟

اره حساسم متاسفانه همیشه حواسم هست حرفم دل بقیه رو نشکنه یا باعث بیراهه رفتن بقیه نشه