سیب_ترش3 مدیر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 106 عنوان حتی اگه خیلی دوسش داشته باشین | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست اگه یکیو خیلی دوس داشته باشین و از همه نظر همونی باشه که میخاین ولی بگه ازدواجی نیستم ریکشن تون چیه و اینکه میشه کاری کرد یکیو ازدواجی کرد...آدمی که مثلا میگه فلان کارو نمیکنم ولی بعد میکنهممکنه دراین باره هم نظرش عوض ش دیروز | 17:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نبااااات عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 899 مردا نظرشون کمتر از خانوما عوض میشهی مدلشونم هست ک اگه نظرشون عوض بشه هم دهنتو سرویس میکنن بس ب روت میارن تا چیزی میشه موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام میدهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
سیب_ترش3 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 106 شما اهدافتون مث هم نیس خط فکریتوون مث هم نیس وقتی برات مهمه ته رابطه ب ازدواج برسه کات کن دوسش دارم ولی...
zizabego عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 396 چطوری سیاست؟ منم شنیدم و بعضی ها نتیجه گرفته بودن میگفتن سیاست ب خرج دادیم خودمم نمیدونم والا
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 18700 نمیدونم یکسری ها فقط حرف میزنن که بگن خیلی کولن اگه واقعا و جدی گفته و میدونی چرت نمیگه رل نزن خب وابسته میشی کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
سیب_ترش3 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 106 مردا نظرشون کمتر از خانوما عوض میشهی مدلشونم هست ک اگه نظرشون عوض بشه هم دهنتو سرویس میکنن بس ب روت ... مثلا سره یه مورد باهم بحث کردیمگف من فلان کارو اصلا نمیکنم خوشم نمیادچند روز بعد دقیقا همون چیزی کفته بودو نمیکنمو برام انجام داد
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 7664 دوسش دارم ولی... ادما گاهی باید بین اهداف و علایقشون یکیو انتخاب کنن یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
سیب_ترش3 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 106 نمیدونم یکسری ها فقط حرف میزنن که بگن خیلی کولن اگه واقعا و جدی گفته و میدونی چرت نمیگه رل نزن خب وا ... الان باهمیم...