2777
2789

۳ ساله ازدواج کردم هرسال از قبل هی مستقیم و غیر مستقیم اشاره میکردم که روز مادر روز زن هم هست چون خیال میکنه فقط روز مادره و من چون بچه ندارم روز من محسوب نمیشه اما بازم هیچ حرکتی ازش نمیدیدم نهایتا بعد هزاربار گفتن یه تبریک خشک و خالی میگفت

امسال همونم نگفتم ینی دیگه از گدایی محبت کردن خسته شدم فقط گفتم به مامانا چی میخوای کادو بدی؟

اصلا هم به روی خودش نمیاره که روز زن هم هست مگه میشه یه ادم انقدر نفهم باشه؟برعکس اومد دق و دلی بدهیاشو سره من خالی کرد گفت کاری ک نمیکنی لااقل لال شو🙂انتظار داره من کار کنم خرجشو بدم؟

بخدا انتظار کادوی گرون و هیچی ندارم حداقل یه پیام قشنگ بده یا نشون بده براش مهمم هیچ سالی و تو هیچ مناسبتی کوچیکترین واکنشی نشون نمیده 

واقعا دلم شکسته مگه یه زن چی میخواد از زندگیش من حتی حداقل ترین هاروهم باهاش ندارم

ازش متنفرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۵ دی جبران کن

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
۲۵ دی جبران کن

من برام خیلی مهمه مناسبتا تو نامزدی براش تولد بزرگ گرفتم روز مرد و ولنتاین هدیه گرفتم و اون فقط تولدم گوشی خرید برام

از سالای بعد دیدم هیچی براش مهم نیس حتی تولدم یه کیکم نمیخرید🙂

منم امسال تولدش هیچکاری نکردم نه هدیه نه کیک هیچیییی

هربار میگه تولدم هیچکاری نکردی گفتم تازه شدم مثل خودت ببین چه دردی داره تو همچین زندگی ای میخواستی

من برام خیلی مهمه مناسبتا تو نامزدی براش تولد بزرگ گرفتم روز مرد و ولنتاین هدیه گرفتم و اون فقط تولد ...

دمت گرم تازه کار درستو کردی.‌.وقتی اهمیت نمیده توهم اهمیت نده...بجاش برای خودت هدیه بخر کیف کن

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
دمت گرم تازه کار درستو کردی.‌.وقتی اهمیت نمیده توهم اهمیت نده...بجاش برای خودت هدیه بخر کیف کن

دردم از اینه ک هرچقدرم بیخیال باشی باز یه وقتایی دوسداری برای یکی مهم باشی یکی خوشحالت کنه زندگی رو این چیزاس ک قشنگ میکنه  وگرنه اصلا چرا باید ازدواج کرد؟واقعا نمیدونم این چ تقدیریه ک نصیبم شد

برو سر کار و فقط واسه خودت خرج کن. شوهرت خسیسه. خسیس.

هنوز درسم تموم نشده سره کارایی مثل فروشندگی و این چیزا هم نمیزاره برم میگه خوشم نمیاد زیر دست کسی کار کنی حرف بشنوی😏(دوسداره از خودش حرف بشنوم)