2777
2789
عنوان

بچم مریض شده خانما میشه بیاید

49 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان 

پسرم ۱٫۵ سالش تب نداره اما سرفه شدید خلطی داره و آب بینی ..بردم دکتر بهش شربت گیاهی سرفه داد دیروز و گفت فعلا عفونت نداره بهش چرک خشک کن نداد.چیکاز کنم کی سرفه هاش خوب میشه ؟؟ نمیتونه خلط تف کنه هی میخاد بالا بیاره دیوونه شدم نمیتونه بخابه ...گفت وقتی آب بینی ش سبز شد چرک خشک کن بده

دکتر کودکان بود؟!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من پلارژین کیدز میدم  فقط

از داروخونه بپرس اگه ضرر نداره بهش بده خیلی خوبه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میگه این ویروس جدید اینجوریه سرفه هاش ممکنه تا چند هفته بمونه

بینی شو اسپری بزن یا اگه میذاره با سینوواش بشور

خلط شم حتی گه بالا بیاره خارج میشه راحت میشه بچه. بهش مایعات گرم زیاد بده.

اصلا هم بچه تو عادت نده به آنتی بیوتیک من دخترم تازه پارسال کلاس سوم بود برای اولین بار پنی سیلین زد که توی تست حساسیت داشت. آنتی بیوتیک مقاومتشو به دارو میبره بالا هی باید دوز بالاتر بدی و اصلا سیستم بدن بچه رو به هم میریزه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
درست میگه این ویروس جدید اینجوریه سرفه هاش ممکنه تا چند هفته بمونهبینی شو اسپری بزن یا اگه میذاره با ...

آخه نمیتونه میخاد همون یکمی هم که غذا خورده بالا بیاره اشتهاش فوق العاده کم شده

.دکتر گفت بدنش داره با ویروس میجنگه 

آره عزیزم اینم به من شربت گیاهی سرفه داد ..گفت بی ضرر فک کنم اسمش پی کاف بود

پلارژین کیدز خوبه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آخه نمیتونه میخاد همون یکمی هم که غذا خورده بالا بیاره اشتهاش فوق العاده کم شده.دکتر گفت بدنش داره ب ...

الان مریضه اشتها نداره بینی شم کیپه. خوب بشه اشتهاشم برمیگرده جبران میکنه نگران نباش. شبا موقع خواب یه کم سرشو بالاتر بذار بتونه راحت تر نفس بکشه. شربت هم هرچی میدی روشو بخون نوشته باشه رقیق کننده خلط.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!