2777
2789

منم صورتم لاغر شده 

هیچی بهتره از قرص چاقی فت فیس نیست عالیه

منم میخام برم الان بخورم 

اخه چاقی خیلی قشنگتر ادم پر باشه بهتر لاغریه تو چشم نیس و اعتماد به نفس ادم میره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی دوره مصرف کردم اینقد قشنگ شد صورت و اندامم که اعتماد به نفس داشتم دلم میخواست همه جا برم

حتی تا ۶ ماه بعد ک مصرف هم نکردم اصن تغییر نکردم همونطور موندم برنگشت .. 

اما حالا بخاطر اسباب کشی خونه خاهرم خیلی روم تاثیر گذاشت کار زیادی که کردم لاغرم کرد اخه هیچی هم نمیخوردم.. 

حالا میخام برم دوباره بگیرم بخورم

دوباره خوشکل تر بشم 

تو عرض ی هفته تاثیر میذاره 

من ی دوره مصرف کردم اینقد قشنگ شد صورت و اندامم که اعتماد به نفس داشتم دلم میخواست همه جا برمحتی تا ...

ولی حالا دلم نمیخواد هیچ جا برم اعتماد به نفس ندارم صورتم لاغر شده بدم هست دلم میخاد تپل بشم

البته ناگفته نمونه من پر هسم هم صورتم هم اندامم اما باز دلم میخاد تپل تر باشم چون تپلی قشنگتره 

من ی دوره مصرف کردم اینقد قشنگ شد صورت و اندامم که اعتماد به نفس داشتم دلم میخواست همه جا برمحتی تا ...

ناگفته نمونه البته فک نکنی منظورم اینه که چاق بد اندام نه از اون رو فرمی ها میشی 

میشه جدییی؟

عزیزم من مصرف کردم که میگم اره 

برو تو عطاری داره بگیر 

اگه هم خاستی از شخصی پیام بفرست 

الان ک میخام برم بخرم عکسشو برات بفرستم ببینی از همون بری بگیری بعد خوشکل میشی اینقد اعتماد به نفس میگیری که میگی کاش زودتر گرفته بودم قیمتش هم ۲۸۰ تومنه برا دوماه گوریل میشی 😅