2777
2789
عنوان

عکس دیزاین تولد همسر 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست

عریززززرم مبارک باشه چقدر همسرتون و پسرتون تو عکس شاد و خوشحالند 😍😍😍😍

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عریززززرم مبارک باشه چقدر همسرتون و پسرتون تو عکس شاد و خوشحالند 😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم 😍❤️ اره خیلی خوشحال شد فکرشم نمیکرد براش تولد گرفته باشم☺️

خیلی قشنگ شدهشوهرت سوپراایز شد حالا؟برخوردش چطوری بود؟

مرسی عزیزدلم 

ببین سرکار بود کارش هم فنی دستاش لباساش سیااااااه بعدش من هی میگفتم زودتر بیا بریم برا مامانم کادوشو بخریم بعدش اونم حسودیش شده گفت هشتونیم میام منم هی زنگ میزدم کجایی خلاصه هی ویگفت پنج دقه دیگ میام نمیرسید شمعا هم داشتن اب میشدن اخر بهش پیام دادم بیا دیگ اه اونم با توپ پر اومده تمام برقارو خاموش کرده بودم فقط شمعا روشن بود یهو دیده برقا خاموشه شوکه شده تا درو باز کرد پسرم برف شادی رو زد منم اهنگ تولد پلی کردم پوکید اینقدررررررر خوشحال شد ک حد نداشت☺️☺️☺️

خوب شدههههه؟؟؟؟

عاااالیه دستت دردنکنه، تولد همسرتون مبارک باشه🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫