سلام خانما پسرم 5 سالشه امروز برای اولین بار بردمش مهد اصلا نموند روی صندلی بشینه پیش بچه ها هم زیاد نرفت یا گریه کرده بود گفته بود مامانم بیاد خیلی شیطونه شیطونی هم میکنه اصلا یجا نمیشینه حالا چکارش کنم مربی مهد گفت دیگه نیارش الان از اون موقعه تا الان حالم خرابه دارم دق میکنم پیش خودم میگم الان این بچه چطور میخواد بره پیش دبستانی یا مدرسه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خودتو ناراحت نکن . تا حالا کلاسی چیزی برده بوده پسرتو ؟ یا تا حالا دور از خودت مونده بوده ؟
خب اگر تا حالا همچین جایی نرفته طبعیه شیطونی کنه و بهونه شما رو بگیره این مهد نشد یه مهد دیگه .از ساعت کم شروع کنید و خودت پیشش بمون بعد ساعت بیش تر بزار ویه کلاس اموزشی هم بزار تا عادت کنه
خودتو ناراحت نکن . تا حالا کلاسی چیزی برده بوده پسرتو ؟ یا تا حالا دور از خودت مونده بوده ؟خب اگر تا ...
اصلا از خودم دور نبوده هیچوقت امروز اولین بارش بود اصلا هیچ کلاس آموزشی هم نبردمش که شلوغ باشه پیشش والا دارم دق میکنم وقته که دیگه سکته کنم حالم خیلی بدهه