2777
2789

بچه ها من ۲۳سالمه تازه دانشگاهو تموم کردم هنوز سرکار نرفتم ظاهر و اندامم هم نرمال رو ب خوشگل میشه گفت

درحال حاضر دوتا خاستگار دارم ک شرایط خوبی دارن و من واقعا بهم ریخته شده ذهنم

یکیش دوست خانوادگیه وضع مالیشون خوبه باغهای پسته دارن مدرسه غیرانتفاعی داره مادره و خود پسره هم یدونه ازین شرکتای بازرگانی کوچیک داره نمیدونم دقیقا چه شرکتی ۲۹ سالشه و ظاهرش بد نیستا ولی به دلم نیست)):

یکیش طلافروشی داره تو یکی از شهرای اطراف‌ قد متوسط رو ب پایین داره( قد بلند خیلی واسم مهمه) کچلم هست))):

از طرفی دوسپسر دارم و دلم میخواد منتظرش بمونم

همسنیم تک فرزنده ماشین خوب داره خونه داره میسازه ولی اوضاع خدمتش( ممکنه معاف شه) مشخص نیست و دانشگاهم تموم نکرده

ازم یکسال وقت خواسته تا اوضاعشو میزون کنه بیاد‌جلو

همه میگن منتظرش نمون پشیمون میشی اما ما واقعا عاشق همیم و رفتار و منشش رو شدیدا میپسندم

جای من بودید چیکار میکردید؟!😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای تو بودم هیچوقت وقتی تو رابطم به ازدواج فکر نمیکردم اگه داری بهش فکر میکنی یعنی صد در صد برای ازدواج با دوست پسرت مطمئن نیستی

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
چه مدته با دوستت هستی؟چرا دانشگاه رو تموم نکرده؟

۶ساله باهمیم

لطفا نگید اگه میخواستت طولش نمیداد ما از۱۷سالگی باهمیم نمیتونس اونوقت که

نه دانشگاهو تموم نکرده چون دوجا کار میکنه وقت نمیکنه درس بخونه

عزیزم چندسالته شما؟درکی از فشار خانواده داری؟

به سن ازدواج نرسیدم ولی توهم هنوز تا ازدواج فرصت داری متوجه منضورت از فشار خوانواده نمیشم یعنی مجبورت کردن ازدواج کنی؟

به سن ازدواج نرسیدم ولی توهم هنوز تا ازدواج فرصت داری متوجه منضورت از فشار خوانواده نمیشم یعنی مجبور ...

نه اینکه بگن الا و بلا باید شوهر کنی

اما فشار و بار روانی ایجاد میکنن مخصوووووصا اطرافیان

تو این سن باهام مثل ترشیده ها رفتار میکنن و همین موضوع شدیدا ذهنمو بهم میریزه

هنوز سنت برای ازدواج کمه، به نظرم به پارتنرت، ۱ سال مهلت بده، ببین چیکار میکنه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
نه اینکه بگن الا و بلا باید شوهر کنیاما فشار و بار روانی ایجاد میکنن مخصوووووصا اطرافیانتو این سن با ...

نمیدونم من باشم تحت تاثیر فشار اطرافیان ازدواج نمیکنم 

اونم وقتی احتمال پشیمونی انقدر بالاست