2777
2789

زنی که شوهر خائن داره ولی پولداره عشق و حال و تفریح و خرید و سفرای خیلی بهتری میره کلا بیشتز خوش میگذرونه  تا اونیکه شوهرش متوسطه حالا ولی وفادار 

دلیل خیانت نکردن مردای متوسط هم فقط ذاتشون نیس  خیلبا چون موقعیت خوب ندارن کسی پا نمیده 

وگرنه پول ب مرد قدرت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اولویتم سلامت خانواده و سلامت جنسی و روحی است ...

شما اولویت تون پول هست و بیماری هم بهتون منتقل شد مهم نیست لابد..

همسر منم پولداره‌..شرایطشم داره ...ولی خائن نیست ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

زیبایی به زن قدرت میده

پول داشته باشی 

زیبا هم میشی 

ولی در کل 

اعتماد ب نفس ب آدم قدرت میده  بعدش پول زیبایی اینا

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

به نظرم درکی از عشق نداری .خیانت ادمو داغون میکنه . در واقع تو زن اون ادم پولدار نیستی کسی هستی که  ذره ای بهت اهمیت نمیده و فکر کنم این موضوع مهم باشه برای یه زن که از حالا شوهرش محبت وتوجه و احترام ببینه
ولی خوب اینکه مرد وفادارم هم این نیاز ها رو شاید برطرف کنه