2777
2789

سه ماه اول به بعد

یعنی بعد از چکاپ و ان تی و ازمایش غربالگری

کامل بگین چیا هستن و کدوم هفته

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه جفت غربالگری هارو ان تی و آنومالی رو انجام دادی فقط میمونه آزمایش تحمل گلوکز یا دیابت که هفته ی ۲۴ تا ۲۸ انجام میدن یکی هم سونوی آخر سونوی وزن که واسه بررسی جفت و وزن جنین و وضعیت بند ناف و اندازه مایع آمنیوتیک که تو هفته ی ۳۲ تا ۳۴ هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه جفت غربالگری هارو ان تی و آنومالی رو انجام دادی فقط میمونه آزمایش تحمل گلوکز یا دیابت که هفته ی ...

ان تی دادم هنوز نرسیدم ب انومالی

تحمل گلوکز همون دوساعته قنده؟

یکی دگ هم میگن سونو اکو قلب اون چی؟

بعد میگن هفته ی ۱۶ هم یچی هست ولی نمیدونم چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از ان تی به بعد میدونی چیا هست دگ کامل؟سه بعدی برا چی؟

بذار من همه رو بگم،هفته ۶تا۱۰ازمایشات مرحله اول،۸هفته سونو تشکیل قلب،قبل۱۳هفته ان تی،اگر تمایل به آزمایشات غربالگری مرحله اول داشتین همراه با ان تی انجام میشه...قبل هفته۱۹سونو انومالی...هفته۲۴تا۳۹ازمایشات مرحله دوم،هفته۳۱تا۳۴سونو وضعیت جنین و وزن جنین...اگر سزارین دوم به بعد باشین سونو. از نظر چسبندگی هم باید بدین هفته شو دقیق یادم نیست

بذار من همه رو بگم،هفته ۶تا۱۰ازمایشات مرحله اول،۸هفته سونو تشکیل قلب،قبل۱۳هفته ان تی،اگر تمایل به آز ...

ازمایشات مرحله دوم هم مثل غربالگیریه؟

یعنی هفته ۱۶ هیچی نیست ازمایش ؟

بعد‌سونو اکو قلب جنین چی؟ دکتر میگفت ولی نگفت برای کی و برای چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان تی دادم هنوز نرسیدم ب انومالیتحمل گلوکز همون دوساعته قنده؟یکی دگ هم میگن سونو اکو قلب اون چی؟بعد ...

۱۸ هفته آنومالی 

تحمل گلوکز هم همون قنده آره 

اکوی قلب هم برای هر کسی تجویز نمیشه یعنی جزو روتین ثابت واسه ی همه نیست واسه اوناییه که تو غربالگری هاشون چیزی نشون داده شده یا اینکه سابقه ی مشکلات قلبی دارن تو خانوادشون دکتر ها پیشنهاد میکنن یا یکی مثل من که آمینوسنتز انجام داده قانونه که اکوی قلب هم باید بره .

۱۶ هفته هم بعضی ها برای جنسیت میرن وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداریم 

۱۸ هفته آنومالی تحمل گلوکز هم همون قنده آره اکوی قلب هم برای هر کسی تجویز نمیشه یعنی جزو روتین ثابت ...

اها قند و برای من زودتر نوشتن 

برام اکو قلب هم گفت ولی گفت هنوز هفته ت نرسیده

یعنی چیزی بوده یا دیده ک لازم دیده؟😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازمایشات مرحله دوم هم مثل غربالگیریه؟یعنی هفته ۱۶ هیچی نیست ازمایش ؟بعد‌سونو اکو قلب جنین چی؟ دکتر م ...

سونو اکو قلب جنین اگر متخصص صلاح بدونه مینویسه،توی روتین نیست،نه ۱۶هفته آزمایش نیست، آزمایشات مرحله دوم غربالگری نیست آزمایش تحمل گلوکزه اول قند ناشتا بعد یه پودر میخوری یه ساعت بعد آزمایش و دوساعت بعدم آزمایش و آزمایش ادراره،ممکنه دکترت بگه انومالی رو۱۶هفته برو،قبل ۱۹هفته باید بری

سونو اکو قلب جنین اگر متخصص صلاح بدونه مینویسه،توی روتین نیست،نه ۱۶هفته آزمایش نیست، آزمایشات مرحله ...

وای برا من گفته بودیه بار  اکو قلب باید بگیریم😢

تست قند هم زودتر گرفت چون قندم بالا بود

ببخشید عزیزم انومالی چرا ممکنه بگن ۱۶ هفته؟فک میکردم زمانش ۱۸ هفته خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای برا من گفته بودیه بار اکو قلب باید بگیریم😢تست قند هم زودتر گرفت چون قندم بالا بودببخشید عزیزم ...

آره قبل ۱۹هفته س،حالا یه دکتر میگه ۱۶هفته یکی میگه۱۸هفته،این برای اینه که اجازه سقط تا۱۹هفته و۲روزه،باید انومالی قبل ۱۹هفته باشه اگر خدایی نکرده نیاز به سقط بود وقت داشته باشن