2777
2789

ممکنه عزیزم🥲

شاید اگر جدی تر باشی شرایطت بهتر شه 

همه همچین موردایی داریم مثلا یکی میگه با هردختری دوست میشم اینجوری باهام رفتار میکنه 

یکی میگه هرجا کار میکنم مثلا بهم اضافه کار میدن 

اما خیلی وقت ها هم ما خوبیم عادی ایم طرف مشکل داره

گاهیم زیادی مهربونیم و باعث اسیب میشه 

با مطالعه و کتاب و تراپی شرایمون احتمالا بهتر میشه

اینکه دایما ادمایی به پستت میخورن که بهت تیکه میندازن اره میتونه بخاطر خودت باشه چون رو نداری جواب بدی چون شاید تربیتت اینجوری بوده که ساکت بمونی مامان من بهم میگه در شان شخصیتی مثل تو نیست منم بی سر و زبون

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از فامیلای ما ۵

فک کنم واقعا باید رو خودشون کار کنن

اونروز حرف میزدیم گفت نمیخوام برع گمشه گفتم عزیزم ۳ تا رو امتحان کردی ۳ تام مث هم چهارمیم همینه یکم خودتو تغییر بدا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ی کتاب هست در مورد این موضوع 

نویسندش میگفت مردم باهاش ی مدل حرف میزنن اونم خوشش نمیومد کلا مهاجرت کرد ی شهر دیگه بعد چندوقت دید همه ادما انگار شدن همون ادمای شهر اول 

نویسنده دنبال علت این اتفاق بود 

مثلاً چ جور عزیزم

من ک نمیدونم چ اخلاقی داری 

خودت بشین بنویس اشتباهات کجاس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

[QUOTE=365303392]تیکه میندازن شرمنده ‌شون کن بی زبون باشی باز میگن[/QUOTEچطور شرمنده شون کنم

ج بدی محکم و محترمانه

ببین کم کم طرف رو میشناسی شوخه بی ادبه

به حست اعتماد کن

اگه خوشت نیومد حتما جنسش خرده شیشه داره