2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرم

159 بازدید | 7 پست

امروز برا روز مادر براش تونیک و شلوار گرفتم

حتی امتحان هم نکرد گفت چرا خریدی نمیپسندم 

همیشه تو خونه لباس کهنه میپوشه هرچی میخریم نمیپوشه ، وقتی خواهرش میاد لباس بد میپوشه ، خواهرش واسش میخره فکر میکنه نداره ، بعد هرچی خواهرش میخره اونو میپوشه 

از بچگی هزارتا بدی به من و خواهر برادرم کرده ، فراموشش میکنم ولی باز با این کاراش یادم میاره

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروز اتفاقا روان شناس داشت صحبت میکرد میگفت ما وظیفه ای نداریم پدر و مادرمون دوست داشته باشیم بعضی از مادر پدرا دوست داشتنی نیستن دفع میکنن ولی وظیفه داریم تا هر وقت زنده ایم احترام بزاریم بهشون

بعضی ادما تو لباس پوشیدن وسواس دارن مادر منم همینه لباس نخر چیز دیگه واسش بخر

این عمدا اینجوری میکنه ، حق ارث شو از برادرش نمیگرفت ، به خواهرش گفت بچه ها همش میگن از برادرت ارث باباتو بگیر ، خواهرش زنگ زده بود میگفت شما مگه اونو مادر میدونین ، ما اگه واسش لباس نخریم مثل گداها میمونه ، حالا واستون مادر شده 

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
خب هیچی براش نخر ، مجبوری مگه

عزیزم کامنت بالا رو میخونی؟