2777
2789
عنوان

بنظرتون کارماست❓

122 بازدید | 23 پست

خاله بزرگم ۴۰ سال پیش با پسر عمه خودش ازدواج کرد و حامله شد حاملگی خوبی هم داشت راحت سرکار میرفت بچش پسر بود خوب وزن میگرفت و خوب تکون میخورد ولی وقتی ۶. ۷ ماهش بود چند روزی تکون نخورد و رفت دکتر سونو شد گفت بچه مرده و طبیعی بچه رو مرده به دنیا اورد وقتی به دنیا اومد بچه فقط ۶۰۰ گرم بود (وزنش یادتون باشه تا بعد بگم) 

به گفته ی خودش و مامانم (راست و دروغش نمیدونم) انقدر مادرشوهرش و شوهرش اذیتش کردن و خونشو توی شیشه کردن هر روز کارش گریه بود بچش اینجوری دق کرد مرد (اینکه دلیل واقعیش چی بود نمیدونم من ۱۵ سال بعد این ماجرا تازه به دنیا اومدم ولی حدسم اینه ربطی نداره و چون ازدواجشون فامیلی بود احتمال زیاد مشکل کروموزومی داشت)

ادامه پست بعدی

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ۴۰ سال از این ماجرا میگذره عمه مامانم که مادر شوهر خاله م بود چند سالیه به رحمت خدا رفتن امسال نوه ش که میشه برادر زاده شوهر خاله م حامله شد و دقیقا همین ماجرا تکرار شد حاملگی خوبی داشت راحت سرکار میرفت ورزشش میکرد سونوها عالی تا اینکه یه روز احساس دلپیچه داشت رفت سونو شد گفتن IUGR ۳ هست و اصلا وضعیت خوبی نداره خون به بچه نمیرسه و رشدش عقب افتاده وزن نمیگیره فورا بیماستان بستری شد ۲۷ هفته ش بود من هر روز بهش سر میزدم با زنداداشم که متخصص زنان هست مرتب درارتباط بودم و وضعیتش بهش میگفتم زیر نظر بهترین پریتانولوژیست خاورمیانه بود پلن درمانی این بود که به مدت ۵ هفته بستری بمونه و وقتی ۳۲ هفته شد سزارین بشه و بچه دو ماه NICU بستری باشه تا رشدش تکمیل شه ولی انقدر وضعیتش بد بود که زنداداشم میگفت اگر خیییییییییییییلی شانس بیاره به ۳۲ میرسونه وگرنه هر لحظه ممکنه بگن ختم بارداری و همینطور هم شد یک هفته بعد از شروع بستری سزارین شد و بچش دقیقا مثه بچه خالم بود ۶۰۰ گرم البته زنده بود ولی چون خیلی زود به دنیا اومده توی NICU دور ریه ش هوا گرفته بود و کلا وضعیت خوبی نداشت من هر روز بهش سر میزدم میرفتم پیشش اندازه کف دست بود روز آخر چقدر دست و پا میزد شیطون بود فرداش هم طبق معمول هر روز رفتم بهش سر بزنم دیدم سرجاش نیست پرستارش گفت دیروز عصر فوت شد انقدر حالم بد شد یه لحظه سرم گیج رفت افتادم تا ظهر گریه م بند نمیومد عکس هایی که یواشکی ازش گرفته بودم توی گوشیم چشمم بهش میخوره خیلی ناراحت میشم 

ادامه پست بعد

حالا خودمونیما دلیل اینکه اینجور شد مشکل کروموزومی بود چون این هم مامان باباش پسر عمو دختر عمو بودن و مامانش هم یکم سن بالا بود ۳۳ سالش بود حالا خاله کوچیکم میگه کارماست 😐 میگم چه ربطی داره اخه مگه فلانی (مامان بچه هه) اصن اون زمان وجود داشت که کارما بزنه توی فرق سر این بنده خدا مگه چه گناهی کرده

حالا خودمونیما دلیل اینکه اینجور شد مشکل کروموزومی بود چون این هم مامان باباش پسر عمو دختر عمو بودن ...

حکمت خدا بوده صبر بده بهش ان شاالله

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

کارما باید بزنه توی سر کسی که بی تقصیره؟

کارما  عزیزای ادم به خاک خون میکشع

دقیقا خواهر منم بچش نارس بدنیا اومد کلی مشکل مادر شوهرش خواهرم دق مرگ کرد خواهرم از جوش نخاعش ملتهب شد بعد ۶ سال بچه دخترش بدنیا اومد تشنج شدید کرد و دقیقا تمام بلاها خواهرم سرش اومد

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

کارما عزیزای ادم به خاک خون میکشعدقیقا خواهر منم بچش نارس بدنیا اومد کلی مشکل مادر شوهرش خواهرم دق ...

کارما به سر خود فرد میاد نه یکی دیگه که گناهه

این بنده خدا ۴۰ سال پیش اصن وجود نداشت ۷ سال بعد این ماجرا تازه به دنیا اومد چرا باید یه فرد بی گناه قربانی بشه

کارما به سر خود فرد میاد نه یکی دیگه که گناههاین بنده خدا ۴۰ سال پیش اصن وجود نداشت ۷ سال بعد این ما ...

میگم کارما سر عزیز ادم میاد

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

حکمت خدا بوده صبر بده بهش ان شاالله

بخدا اصلا سر در نمیارم چه حکمتی 

حتی سیسمونی هم گرفته بودن تا قرآن هم گردنش انداختن 

الان دیگه با این سن و شکم سزارینی مگه حاملگی به این راحتیاست