2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته همه همش میگن چرا ازدواج نمیکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست
برای من میگن چرا باردار نمیشی بچه نمیاریمیدونن مشکل داریما از عمد می پرسن

یکی بود میگفت ب دخترم میگفتن کی عقد میکنی عقد کرد کی مجلس عروسی میگیری عروسی میخاستیم بگیریم جاهازشو خریدین  جاهازم خریدیم عروسی گرفتیم چند وقت بعدش حامله نیست🤣🤣

در دروازه مردم بازه

ازدواج هم بکنی 

میگن چرا بچه دار نمیشی 

من با شوهرم بحث زیاد داریم دوست ندارم ی بچه بیارم وسط دعوا بزرگ بشه، هرکس منو میبینه چرا بچه نمیاری واقعا دلم نمیخواد بگم ب چ دلیل 

خستم کردن 

این ملت کی دست از فضولی کردن و بی فرهنگ بازی برمیدارن الله اعلم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امان از حرف مردم

از بس بی کارن همش سرشون تو کار مردم هستش

خدا از شون نگذره

خودتو به خاطره حرف بی خود مردم ناراحت نکن

ازدواج کردن هنر نیست

ازدواج خوب موفق هنره گلم

ان شاالله بهترین ازدواج می کنی🙏

ازدواج نکنی میگن چرا میکنی ازدواج کنی میگن چرا با این ازدواج کردی ازدواج کنی میگن چرا بچه دار نمیشی بچه دار شی میگن درست تربیت نشده همیشه مردم زر زیاد می‌زنند اگر بخوای توجه کنی بحرفشون هر روز باید عوض شی پس خودت باش

چند سالته

من والا سنی ندارم ۱۸

هرکی میاد مامانم میگه چرا گیر میدی

چرا قبول نمیکنی

مامان بزرگم از اونور

خاله هام از اینور

همه گیر میدن اه

حتی سر یکی از خواستگارا مامانم باهام حرف نمیزد گریه کرد ، چرا؟ چون گفتم نمیخام بیان

از سر اجبار اومدن و خدارو شکر معلوم شد خوب نیستن

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟