2777
2789

از مهر کات کردیم..

همه اش میگفت کوچیک بودم بابام منو انباری زندانی میکرد یا میگفت توسط والدینم خیلی زجر کشیدم کودکی..

بعد میگفت بزرگ شدم عاشق ی دختر شدم ک ولم کرد و رفت ازدواج کرد..

بعد میگفت ک میترسم عاشق تو بشم..نمیدونم چجوری از این ترس خلاص یشم...خیلی زجر می‌کشید توسط خودش.. یهو وسط رقصیدن گریه میکرد...

من تا جایی ک تونستم با عشق و توجه ام زخماشو درمان کردم ولی از یک جایی ب بعد دیگ داشتم خودم زخمی میشدممم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افسردگی مسری هست خوبه که کات کردی تو مسئول ترمیم زخم های کسی نیستی چون مثل روز روشن که وقتی یه نابینا بینا میشه اولین چیزی که میشکونه عصاش هست که یه عمر در خدمتش بوده ، حکم عصا رو نداشته باش واسه کسی چون خودت آسیب میبینی

هوف این تقدیر ادمای خوبو ضعیفه اونم تو دنیایی که یا باید زمین بخوری یا دیگرانو زمین بزنی

من خیلی بهش عشق و توجه دادم..بهش گفته بودم تمام بوسه هام رو بعنوان مرحم زخمت درنظر بگیر.. دیگ باید چ میکردم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

افسردگی مسری هست خوبه که کات کردی تو مسئول ترمیم زخم های کسی نیستی چون مثل روز روشن که وقتی یه نابین ...

منم زخم های خودم رو میخواستم با زخم های اون ترمیم کنم..

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

دلیل خنده‌اش شدم.. دلیل گریه هام شد..زخم هاشو ترمیم کردم اما خودم زخمی شدم

حق داری میفهممت ضربه اصلیو از خانوادش خورده ایکاش با خودم دوست بود کمکش میکردم 

غیرتی نشو من پسرم😂