2777
2789
عنوان

با یه مطلقه که دوتا بچه داشت بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 39 پست

عنوانت که نوشتی با یه زن  مطلقه با دو تا بچه 

اون زن با شما فرقی نمیکنه فقط یه بار شکست خورده پس از نظر ارزش و مقام از شما چیزی کم نداره 

اشتباه از شما بوده که ازدواج نکرده رابطه جنسی داشتی 

بعدم اون زن مطلقه و بی نوا هم مثل شما گولش خورده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عنوانت که نوشتی با یه زن مطلقه با دو تا بچه اون زن با شما فرقی نمیکنه فقط یه بار شکست خورده پس از ن ...

آخه اون زن بینوا به قول شنا پیش خودش نمیگه من چرا باید با ۲ تا بچه وارد رابطه با یه آدم مجرد(کثیف)بشم؟؟

خود اون خانمم مشکل داره

ببین من خودم از شوهرم خواستگاری کردم 

و بعد از۵ سال بهم جواب مثبت داد

الان دو ساله زنشم

هنوزم صدمو براش نذاشتم!

یعنی با اینکه اینقد میخوامش همیشه در دسترسش نبودم

تا شب عروسیمم رابطه نداشتیم

مرد رو باید ذره ذره گذاشت دهنش

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
برو یه ازمایش بده مرضی چیزی بهت نداده باشه مردک بوالهوس یکیش لو رفته خدا عالم با چند نفر بود

ازمایش چی بدم

همیشه بعد رابطه باهاش عفونت میگرفتم 

التماس دعا
ازمایش چی بدمهمیشه بعد رابطه باهاش عفونت میگرفتم

اچ پی وی ،یا هزار مریضی دیگه برو متخصص زنان برات می نویسه ،ادمی که باهات رابطه داشته باشه هیچ وقت باهات ازدواج نمی کنه دیگه با کسی ارتباط جنسی برقرار نکن جوونیتو پای اینجور ادما نزار ،