2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پول هدیه دادمدوست داشتم یه چیزی بخرم ولی مامانم سخت‌گیره، گفتم شاید خوشش نیاد

منم دوست دارم یچی برای مامانم هدیه بگیرم ولی خیلی سخت پسنده اگه بگیرم میگه برو پس بده یا تعویض کن این فروشنده هام که هیچ کارتو کشیدی بمیری هم نه پولتو میدن نه عوض میکنن تصمیم گرفتم پول بدم 

منم دوست دارم یچی برای مامانم هدیه بگیرم ولی خیلی سخت پسنده اگه بگیرم میگه برو پس بده یا تعویض کن ای ...

اره درک میکنم، مامان من نمیگه تعویض کن ولی مثلا شاید خیلی استفاده نکنه و بی‌کاربرد بشه هدیه

تم رو خدا واسه مادارا کادو پارچ لیوان کاسه بشقاب نگیرید

خودش میخواست،همه چی داره،مسلما پولشم میدادم،میرفت همونو میخرید،مادر من شاغل وبازنشستس،واز نظر لوازم شخصی و...همه جوره اکیه،کلا هم مول نمیمسندیم ما برای هدیه،اونسری تو صحبت گفت مارچ ولیوانام باید یه دست دیگه برای عید بکیرم،مهمون زیاد میاد لازمه،والا همینم یک ونیم شد

اشکال نداره گلم مادرتون حتما درک میکنه، اگر کارت پستال درست کنی خودت خیلی قشنگ میشه، یا مثلا ژله/شیر ...

نبابا هی خودش میگ بیا بریم ی چیزی برام بخر😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن