2777
2789
عنوان

اختلالات ترسناک😱

86 بازدید | 7 پست

سلام من وقتی میخوابم مامانم میگه بهت سر میزنم میبینم چشمات بازه

نه نیمه باز

بازه و بیدار

وقتی هم بهم میگه چشماتو ببند من جوری که انگار بیدارم و میشنوم چشمامو میبندم اما صبح چیزی یادم نمیاد

البته شده مثلا چشمام باز بوده نمیدونستم بعد صدای مامانمو میشنوم میفهمم خیلی وقته چشمام بازه و یادم میاد بیدار بودم

در کودکی هم نصف شب مینشستم سر جام چشمام باز بود اما کاری نمیکردم

الان هم دچار فلج خواب هستم

چیز ترسناکی ندیدم اما همش صدای پای خانوادمو میشنوم که دارن حرف میزنن و از کنارم رد میشن در صورتی که کسی جز من خونه نیست  اما من نمیتونم کاری کنم و یا حرف بزنم انگار قفلم

خیلی هم خوابم ایراد داره خسته بیدار میشم

کسی تجربه مشابه داره؟ علتشو میدونین

من دوستم اینطوریه

دکتر رفته بود گفته بودم پلکش اون عضله ای رو نداره که چشماشو موقع خواب کاملا بسته نگه داره. چشماش باز یا نیمه باز می مونه در خواب

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من دوستم اینطوریهدکتر رفته بود گفته بودم پلکش اون عضله ای رو نداره که چشماشو موقع خواب کاملا بسته نگ ...

اون اختلال دوست شما با مال من فرق داره

اون خوابیده چشماش بازه

من نیمه بیدارم و بعدش یادم میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم وقتی خیلی مریض شم شوهرم میگه چشمات بازن البته الانم گاهی بیدار شم حس میکنم چشام خشکن . تو چشمات بزرگن؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
منم وقتی خیلی مریض شم شوهرم میگه چشمات بازن البته الانم گاهی بیدار شم حس میکنم چشام خشکن . تو چشمات ...

نه معمولی احساس خشکی برای اینه که شما خوابی و پلک نمیزنی

بنده بیدارم و پلک میزنم مثل شبگرد که چشماش بازه منتها صبح همه چی یادم میره

به یه روانپزشک مراجعه کن تاحالا چنین چیزی نشنیدم از اطراف

والا دکترا اکثرا بی سواد هستند و بی مسئولیت

من کلا آدم سالم و خوبیم به لحاظ روان و اخلاق

فقط برام سواله من چرا شبا بیدارم بعد یادم میره