2777
2789

بیکاره نیست متعهدهم هست ولی اخلاقش خیلی داغونه 

چهارشنبه وقت روانشناس خانواده گرفتم ولی نمیدونم برم چی بگم از کجا بگم

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...

به جای بیوه مطلقه شو

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرمردم الان بیشتر از ده ساله دیگه مرد خانواده است با دوتا بچهولی پدر من دراورده با اخلاق سگش

هرچقدم شوهر تو بد باشه‌...بازم عزیز پدر مادرشه گلم...مرگ نخواه..خدا راه طلاق رو براچی گذاشته پس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

چطور میتونید آرزوی مرگ کنید واقعا؟

طلاق بگیر ازش 

چرا آرزوی مرگ اخه؟

چطور اجازه میدید تا این حد دلتون سیاه شه؟

بر میگرده...

این دعا ها برمیگرده به خودتون این وعده خداونده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هرچقدم شوهر تو بد باشه‌...بازم عزیز پدر مادرشه گلم...مرگ نخواه..خدا راه طلاق رو براچی گذاشته پس

این همه زجر کشیدم اجر رو اجربراش زندگی ساختم حالا طلاق بگیرم برم بچه هام روانی کنم نه فقط ارزوی مرگش کنم

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
این همه زجر کشیدم اجر رو اجربراش زندگی ساختم حالا طلاق بگیرم برم بچه هام روانی کنم نه فقط ارزوی مرگش ...

هرجور راحتی..با آرزوی مرگ شما اون نمیمیره فقط انرژی،منفیه نفرینت ب خودت میخوره عزیزم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تو هم این من ارزوی مرگ میکنی براش

نه من روزایی روگذروندم که کارای شوهرم پیشش هیچه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید