2777
2789
اونکه نمیگه قطعا چون از من دوازده سال بزرگترهدیگه گفتم زشته تاا الان نگفتم الان پیام میدم بعد شوهرم ...

خود دانی . ولی من هی احترام‌کردم این شد الان محل نمیدم راحت کار به کارم ندارن . اونوقتا جاریه هم هی خبر میبرد منو از نظر بندازه الان که فهمیده رابطه نداریم‌اونم نشسته جاش تاپیک اولمو بخون . هی برام دردسر میساخت اولا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما باشیرینی رفتیم خونشون ،البته که خودش ناهار دعوت کرده بود

نه بابا دعوت که عمرا بکنه😂البته خداروشکر 

شوهرمم میخواست شیرینی بگیره اخر هفته ازم پرسید ابجیم بهت تبریک گفته گفتم نه هنوز گفت ولش کنتوعم فردا بگو بهش شیرینی و ایناعم ولش کن فقط برای مامانت میگیریم

دیگه منم گذاشتم امروز تا الانم که یادم رفته بود😂الیته اون ازم بزرگتره ولی خب حتما داداشش چیزی دیده اینطور گفت🤷‍♀️