2777
2789
عنوان

ده روزه پسرمو ندیدم

80 بازدید | 12 پست

من وشوهرم داریم جدا میشیم ۱۰روزه پسرمو ازم گرفته نزاشته ببینمش پیش مادر شوهرمه پسرم ۵سالشه چندروز پیش زنگ زدم به گوشی پسرم باهاش حرف زدم گوشیو روی آیفون میزاره موقع حرف زدن بهش گفتم مامان بیا ببینمت دلم برات تنگ شده اول گفت باشه بعد گفت تو اونجا بهت خوش میگذره منم خونه مادربزرگم بهم خوش میگذره نمیام...الان میخوام زنگ بزنم باهاش حرف بزنم ولی نمیدونم جز سلام وحالشو پرسیدن چی بگم ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی توام به روزگار من دچار بشی تا بفهمی نباید کسی رو ندونسته قضاوت کنی ودل بشکنی

خوندم از بی مغزی خودت به سرت اومده اخه ادم عاقل چقدر بی سیاستی مارر شوهر مگه فسیله هی بمونه تو دستت نگهش میداشتی بخاطر بچت میدیدی چطور شوهرت بردت میشد طلاق نگیر شوهرت دوست.داره فقط لج کرده بخدا که سر یه صندلی جلو نشستن لج بازی بده میزاشتی بشینه حرکتت خبلی زشت بوده برید مشاوره جای خاله زنکیا

در ضمن من بچه ندارم باردار هم نمیشم جاتو بودم میرفتم مشاوره نه اینکه بی دلیل جدا میشدم 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

اخه بی سیاست ادم الان بچشو ول میکنه؟؟شوهرت حیلی راحت میتونه بگه این خانم به بچش مهر نداره وقتی بچه عمل کرده ولش کرده  

و اینکه درمورد اینده پسرت این تاپیک پر بازدیدرو بخون که نوشته دخترم استوری گراشته دلم گرفته بچه هاش نمیخوان ببیننش خانم خیلی پشیمونخ بخودت بیا بخدا لین چیزا زود زود حل میشن بخاطر یه،فحش زندگیتو بهم نریز یکم سیاست لاشته باش بخدا بگی من خودم یادت میدم چکار کنی زندگیت گل بلبل بشه 

اخه بی سیاست ادم الان بچشو ول میکنه؟؟شوهرت حیلی راحت میتونه بگه این خانم به بچش مهر نداره وقتی بچه ع ...

بچه رو عمل نکردیم دکترش گفت ماه بعد بیایین بعد شوهرم گفت فعلا عملش نمیکنیم بزار بمونه بعد عید

و اینکه درمورد اینده پسرت این تاپیک پر بازدیدرو بخون که نوشته دخترم استوری گراشته دلم گرفته بچه هاش ...

ما سه سال پیش بخاطر دست بزن وبد دهنی هاش واینکه بهم خیانت کرده بود تا دادگاهم رفتیم مهریه مو اجرا گذاشتم ولی باز بخاطر پسرم برگشتم تو این سه سال رفتارش بدتر شد که بهتر نشد هرچند ماه دعوا وکتک کاری هرروز بد دهنی وبی محلی همیشه با حرفاش  منو تحقیر میکنه خسته شدم دیگه ولی بازم از طلاق جدایی از پسرم میترسم ولی دیگه پیش این آدمم نمیخوام برگردم به همه گفته خودش رفته خودشم برمیگرده اصلا خبری ازم نگرفته

و اینکه درمورد اینده پسرت این تاپیک پر بازدیدرو بخون که نوشته دخترم استوری گراشته دلم گرفته بچه هاش ...

تو این ۶سال ۱۰۰بار بخاطر بدرفتاریاش ودست بزنش قهر کردم واومدم وباز بخاطر پسرم  برگشتم یاپدر ومادرش اومدن دنبالم یا خودم رفتم ولی هیچ وقت خودش نیومده دنبالم بازم میگی دوستم داره وباید برگردم

درخواست دوستیمو قبول کن داستان زندگیمو برات بگم