2777
2789
چربی باید اتاق عمل برم درسته میترسم من کسی هم ندارم پیشم باشه

اره چربی پروسه سختی داره اما اخه ژل برا جایی جز صورت اصلا ارزش نداره کلی باید پول بدی بازم موندگار نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره چربی پروسه سختی داره اما اخه ژل برا جایی جز صورت اصلا ارزش نداره کلی باید پول بدی بازم موندگار ن ...

گفت دوبار بزنی پنج سال برات میمونه سه بار بزنی ده سال .دوستم گفت برام آمار بگیر  اگ‌سینه رو بزنم من سینه دارم باسنم خوش فرم نیست واسه اون پایین خوش فرم ولی سینش به بدنش نمیخوره.

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت دوبار بزنی پنج سال برات میمونه سه بار بزنی ده سال .دوستم گفت برام آمار بگیر اگ‌سینه رو بزنم من ...

چی بگم تازه باسن بدتر هی باید بشینی روش تحرکش. زیاده زودتر هم آب میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چی بگم تازه باسن بدتر هی باید بشینی روش تحرکش. زیاده زودتر هم آب میشه

اره درسته ولی هرکاری میکنم و ورزش خوردن زیاد تغییر نمیکنه اینجا هم تاپیک بزنی یکی نمیاد ازتجربش بگه صد نفر میان نصحیت میکنن 

والا شب قراره بریم خونه مامانش همون شیرینی میحره وشامم ار بیرون میخره باهم میخوریم.مادرشوهرم یک‌نفره. و چندوروز پبش شلواربرام خریده.نمیدونم اینا حسابه یانه😂😂 پارسالم شام بیرون خوردیم دوسال پیشم گل و شیرینی خرید.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اره درسته ولی هرکاری میکنم و ورزش خوردن زیاد تغییر نمیکنه اینجا هم تاپیک بزنی یکی نمیاد ازتجربش بگه ...

به نظرم بذار بعدا به ترست غلبه کن چربی بزن خیلی بهتر از ژل هست برا باسن با وررش باید یکی دوسال مدام اسکوات این چیزا بزنی یکم تغییر کنه 

اخه دست من نیست.من از دستبند امگا خوشم اومد بعد که همسرم برام پول ریخت به مامانم گفتم برو ببین چقدره ...

میشه عکس این دستبند رو بفرستی سرچ کردم نیورد

به نظرم بذار بعدا به ترست غلبه کن چربی بزن خیلی بهتر از ژل هست برا باسن با وررش باید یکی دوسال مدام ...

آخه من کمر درد دارم دکتر بهم گفته اصلن نباید اسکات بزنی تا آخر عمر .بنظرم ورزش هرگز هیپ دیپ پر نمیکنه مگر کسی باشه مربی باشه بیست سال پشت هم ورزش کرده باشه 

آخه من کمر درد دارم دکتر بهم گفته اصلن نباید اسکات بزنی تا آخر عمر .بنظرم ورزش هرگز هیپ دیپ پر نمیکن ...

نه هیپ دیپ با ورزش پر نمیشه فقط با تزریق چربی

میشه عکس این دستبند رو بفرستی سرچ کردم نیورد

اینه عزیزم من از مدل پایین سمت چپ خوشم میاد بدون‌نگین. مدلای مختلفی داره.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اینه عزیزم من از مدل پایین سمت چپ خوشم میاد بدون‌نگین. مدلای مختلفی داره.

اهان قشنگه واقعا 

اهان قشنگه واقعا

اره اما سنگینه‌و‌چون برنده اجرت زیادی داره اما بنظرم میرزه چون خاصه.منم که از یه چیزی خوشم بیاد دیگه نمیره از سرم بیرون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اره اما سنگینه‌و‌چون برنده اجرت زیادی داره اما بنظرم میرزه چون خاصه.منم که از یه چیزی خوشم بیاد دیگه ...

من حالا خیلی اهل طلا این چیزا نیستم ولی عاشق دستبندم دیگه چیزی دوست ندارم