2777
2789
عنوان

عطر زنانه شیک و خوشبو برای زمستان

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 37 پست
به خاطر تناسب قیمت و مقدار عطر به شک افتادم، به نظرت قیمتش پایین نیست؟ البته که خوش به حالم میشه و د ...

نه عزیزم شرکتی ها همشون همین حدودن فرقی نمیکنه چقدر هزینه کنی کیفیتشون با همدیگه فرقی نداره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
به خاطر تناسب قیمت و مقدار عطر به شک افتادم، به نظرت قیمتش پایین نیست؟ البته که خوش به حالم میشه و د ...

ولی مثلا این عطر فروشی های مغازه و کنار خیابونی که گرمی عطر می‌خریم عطر مثلا گرمی ۲۰ هزارتومان اینا هستن 

الان این داره صد میلی رو میده حدود ۷۵۰، میگم آب نریخته باشن داخلش؟😅

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم شرکتی ها همشون همین حدودن فرقی نمیکنه چقدر هزینه کنی کیفیتشون با همدیگه فرقی نداره .

متشکرم برام وقت گذاشتی 

الهی همیشه خودت و زندگیت و دلت پر از رایحه های خوب و دل انگیز باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ولی مثلا این عطر فروشی های مغازه و کنار خیابونی که گرمی عطر می‌خریم عطر مثلا گرمی ۲۰ هزارتومان اینا ...

نه عزیزم نگران نباشین شرکت های معروفی هستن از سایت معتبر بگیزید عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

میگم خانوم گل برا خودم این و میگیرم 

اگر بخوام برا دخترمم که ۱۹ سالشه بگیرم شما چی پیشنهاد میکنی؟

متشکرم برام وقت گذاشتی الهی همیشه خودت و زندگیت و دلت پر از رایحه های خوب و دل انگیز باشه

قربونت برم عزیزم همچنین برای شما مهربون 😘❤️❤️❤️

میگم خانوم گل برا خودم این و میگیرم اگر بخوام برا دخترمم که ۱۹ سالشه بگیرم شما چی پیشنهاد میکنی؟

دخترتونم میتونه لیبر رو استفاده کنه چون لیبر عطریه که برای همه سنین مناسبه خیلی شیکه .

اگه دخترونه تر میخواد من پیشنهادم کازاموراتی گرن بالو _ ویوالا جویسی _ مای وی هست . اینا به شدت دخترونه و ملوس هستن .

یه پیشنهاد دیگع هم دارم یارا عالیه . یارا حتی اورجینالش هم قیمتش مناسبه . شرکتی هاش هم با اسم * یاران* میفروشنش و به شدت عطر جذابیه.

دخترتونم میتونه لیبر رو استفاده کنه چون لیبر عطریه که برای همه سنین مناسبه خیلی شیکه .اگه دخترونه تر ...

خیلی خیلی ممنون