2777
2789

امروز علیرضام و کاملا قربانی

فردا سینام و کاملا درخشنده

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز الهامی ام کاملا ساکت

امروز الهامم کاملا چرخنده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اونوقت چون از کسی خوشت نمیاد بهش میگی سر و پا؟بهت فحاشی کردن مالتو بردن حقتو گرفتن بهت تهنت زدن بهت ...

درود به شرفت 🤗😄❤️❤️❤️

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
😂😂😂امروز ارسطو ام کاملا ازدواجی

🤣🤣لنتیییی

امروز رضویانم کاملا در حاشیه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

امروز دنیام کاملا جهانبخت😁😂

اونوقت چون از کسی خوشت نمیاد بهش میگی سر و پا؟بهت فحاشی کردن مالتو بردن حقتو گرفتن بهت تهنت زدن بهت ...

من بر اساس خوشامدم از افراد رفتارشون رو تایید یا تبعیت نمی‌کنم!

یکی از شاخص‌های اساسی  شخصیت انسان طرز صحبت و بیانشه. و اینکه چه نوع صحبتی صحیح، متین و مقبوله هم در آموزه‌های اخلاقی‌مون بهش پرداختند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.