2777
2789
عنوان

هشتاد و یک میلیون پول اشتباها اومده به حسابم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 55 پست
نه بابامن که خرج نمیکنمنگرانم فقط کلاهبرداری نباشه

بزن حساب دیگه ات تا صاحبش پیداش. بده بهش پول خیلیا و میکشن ممکنه اشتباهی زده باشم حساب شما ممکنه اونی که زده حساب شما اصلا صاحب اصلی نباش 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

من باشم اینو انتقال میدم یه کارت دیگم واگه صاحب اصلی پیدا شد میدم بهش چون ممکنه کسی بانکو هم کرده ب ...

به نظرم کار خود بانکه وگرنه انقدر راحت نمیشه در آورد از حساب

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزن حساب دیگه ات تا صاحبش پیداش. بده بهش پول خیلیا و میکشن ممکنه اشتباهی زده باشم حساب شما ممکنه اون ...

بله دقیقا میخوام همین کار رو انجام بدم

چون سیصد میلیون هم توی حساب خودم بوده

میترسم پولمو بکشن بالا  

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
بانک آشنا داشتماسم طرف رو گفت ولی اصلا نمیشناختم

ببین پدرشوهر من چندسال میش یه وام بانک ملی داشته که هروقت نیره بانک برای اقساطش میگت به روز هست اقساطتتون،اینم متعجب،خلاصه چند سال بعدش زنگ میزنن از بانک شما یه میلیارد چک برگشتی داری،میره بانک میگه من اصلا دسته چک ندارم،خلاصه پیگیری میکنن،پدرشوهرم یسری کارت ملیش گم کرده باشه،یکی پیدا میکنه،ورفته بوده بانک افتتاح حساب ودسته چک و...داشته پول شویی میکرده،بدون اینکه این بدونه اصلا حسابی داره،اقساط ولمشم از حساب اون داشته کم میشده،خلاصه بانک گفت خودمون پیگیری میکنیم وماله کشی کردن رفت،