2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا نه 😔روز مادر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش منم میتونستم

من حتی اگه کادوم بگیرم استوری نمیکنم یعنی انقد بی تفاوتم پارسال روز زن شوهرم برام یه شلوار خرید دویست تومن بغد روز زن نه به مامان من کادو داد نه مامان خودش گفت دستم خالیه مادرشوهرم پرسید چی کادو گرفتی الکی گفتم هیچی گفتم دلش نشکنه بگه پسرم واسه زنش خرید واسه من هیچی نداد به خدا مردا انقد بیرون خونه دغدغه دارن که وقت سر خاروندن ندارن دلخوشی به اینا نیست خوشگلم 

شوهرت که خیلی کارش زشت بوده ولی عزیزم توهم زوری چیزی نخواه که اصلا ارزش نداره منم شوهرم هنوز تبریک ن ...

دقیقا منم شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه ولی اصلا یادش نبود نگفت بهم. به روی خودمم نیاوردم. الان بگم و گله کنم بهش یه پولی به حسابم میزنه ولی حس خواری و خفت میکنم. کادوی زوری نمیخوام

ببین سعی کن اصلا بهش ضعف نشون ندی و اویزونش نشی اینطوری خودش میاد سمتت وقتی ببینه واکنشی ازت نمیگیره

باشه من دقیقا میخام به حرفت گوش بدم.ظاهرا خودمو بیخیال نشون میدم،چون میخاد حرص منو درآره که برام نخریده، منم بی محلی میکنم بلکه اون بسوزه.

دقیقا منم شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه ولی اصلا یادش نبود نگفت بهم. به روی خودمم نیاوردم. الان بگم و گل ...

منم مثل توهم ولی من شوهرم وضعش خیلی خوب نیست ولی اخلاقش جوریه خیلی به مناسبت اهمیت نمی‌ده فقط تولدم براش مهم ولی شاید تو طول سال ده بار کادو همینطوری بخره

باشه من دقیقا میخام به حرفت گوش بدم.ظاهرا خودمو بیخیال نشون میدم،چون میخاد حرص منو درآره که برام نخر ...

بهترین کار همینه کلا سعی کن گله می‌کنی با روی خودش و خنده بگی اون موقع بهتر به حرفت اهمیت میده شوهر من که اینطوریه