2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 🎁😁⁉️ منم می‌گم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 116 پست
عمرا بوسش،کنم 🤣البته شیفته سرکاره برای خودم و بچه ها شب جشن میگیرم بچه ها خوشحال بشن به باباشون خبر ...

مگه نامحرمه ؟ 🤣

کار خوبی می‌کنی

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃

عطر همسرم خرید 

گیر روسری رو دخترم تو مدزسه کادو گرفته بخاطر حجابش بمن بعنوان روز مادر هدیه داد مدرسه اشونم اش رشته نذری داشت قرار بود کاسه ببره ولی ظرف دردار برد که برا من بیارش چون بشوخی گفتم خوشبحالت اش میخوری اونم با اینکه عاشق اش رشته است دست نزده وبرامن اورده من به همین چیزای کوچیک دل خوشم اینکه بفکرمن ارزشمنده

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا چون خونه مادرم بود فکر کرد وایسادم به حرف زدن

خودتو بزن بیخیالی.اصلا برات مهم نباشه خودش پشیمان میشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

عطر همسرم خرید گیر روسری رو دخترم تو مدزسه کادو گرفته بخاطر حجابش بمن بعنوان روز مادر هدیه داد مدرسه ...

عزیزم چقدرررررر حس خوبی گرفتم  مبارکت باشه

اینا اصلا چیزای کوچیکی نیستن بخدا😍 

چه دختر با محبتی داری 🥺🥰

نه بابا اون مقصره من برم بوسش کنم !من تو این چند سال زندگی هیچ وقت منت😄 کش نبودم

اره منم از منت کشی خوشم نمیاد 😁😁

ولی راستش اینکه بوسش کن و اینارو به کاربر قبل از شما ریپ زدم😂 نمی‌دونم چرا روی پاسخ شما ریپلای خورد 

وگرنه به شما این پیشنهادو نمی‌دادم چون مقصر نبودی که حالا بخوای پا پیش بذاری برای آشتی

اتفاقا باهاش سرسنگین باش تا خودش بیاد جلو 

عزیزم چقدرررررر حس خوبی گرفتم مبارکت باشهاینا اصلا چیزای کوچیکی نیستن بخدا😍 چه دختر با محبتی داری ...

ولی من هیچی هنوز برا مادرم و مادرشوهرم نبردم هنوز خسته یلدام   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دستش درد نکنه😁😁🥰 مبارکت باشه

خیلی ممنون عزیزدلم 🥰😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی خاص و قشنگه😍

چشاتون قشنگه 😍🥰😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖