2777
2789

مگر برای جنس مذکر همچنین دسته بندی داریم؟

معیار برای جنس مونث فقط پایین تنشه؟ اصلا چرا یه انسان باید بر اساس رابطه ج.ن‌سی داشتن یا نداشتنش دسته بندی شه!

مضحک و شرم آوره حقیقتا

💍🩷

مرد و پسر مگه نداریم؟😐

به اونا نمی‌گیم نر که

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم تا ازدواج نکرده بهش میگم پسر

بعد که ازدواج می‌کنه میشه مرد

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

و حقیقتا به نظر من ماها هوش توی حاشیه ایم

این چیزا عوض شدنش هم تغییری در جایگاه خانما ایجاد نمی‌کنه

به جای تمرکز روی این چیزا، باید تمرکز کرد رو توانمند سازی خانما مثل تشویق به اشتغال و درس خواندن و مهارت آموزی

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
مرد و پسر مگه نداریم؟😐به اونا نمی‌گیم نر که

والا من ندیدم مردها رو بر اساس ازدواج و رابطه داشتن و نداشتنشون تقسیم بندی کنن ، فقط برای خانمها اینجوره

💍🩷
خارج از کشور هم همچین حالتی هست

تو خارج شرایط متفاوته 

وقتی لفظ خانوم یا زن رو برای کسی بکار میبرن که از سن قانونی عبور کرده باشه و قبل اون بهش میگن دختر

ولی تو ایران زن و دختر بودن به قبل و بعد رابطه ... تقسیم میشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.