2777
2789
عنوان

یازده سال تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 92 پست

نه فقط صرف علاقه نیست

فقط امروزمو نمی‌بینم به سالها بعد هم نگاه می‌کنم میتونم با مردی که سنش بالاس و کسل کننده شده کنار بیام؟

حتی به فرزندانم که قاعدتا تمایل به پدر جوان دارند 

آقایون تو این زمان زود پیر و حوصله بر میشن و خانما با گذشت سن شاداب‌تر و فعال تر پس باید با محدود سنی خودشون ازدواج کنند

نمیدونم چرا حس خوبی به آقایونی که سراغ دختر با تفاوت سنی زیاد میرند ندارم

نهایت سه تا پنج سال مناسبه اختلاف سن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه میگم مدل عقلی ایشون با من فرق دارهچون با کسی که از خودم ۱۱ سال کوچکت تره انقدر زمینه مشترک ندارم ...

👏👏👏

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نه فقط صرف علاقه نیستفقط امروزمو نمی‌بینم به سالها بعد هم نگاه می‌کنم میتونم با مردی که سنش بالاس و ...

درست میگی 

منم چون آدم احساسی ام تخت تاثیر احساس قرار گرفتم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست :)

اگه خودم بهش علاقه مند باشم اره

همچین علاقه ای که ندارم فقط در این حدم که میگم پسر خوبیه کاش سنش کمتر بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه میگم مدل عقلی ایشون با من فرق دارهچون با کسی که از خودم ۱۱ سال کوچکت تره انقدر زمینه مشترک ندارم ...

منم واقعا اگه حاش بودم نمی‌تونستم به کسی که ۱۱ سال از من کوچیکتره فکر کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درست میگی منم چون آدم احساسی ام تخت تاثیر احساس قرار گرفتم

به مرور که سنت بره بالا ی نفر کنارت میخوای شبیه به خودت

وجه اشتراک و تفاهم بین همسران همسن یا با اختلاف سن کمتر بیشتره و زندگی پایدارتره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

همچین علاقه ای که ندارم فقط در این حدم که میگم پسر خوبیه کاش سنش کمتر بود

اگه خیلی منطقی بگم باید روحیاتتون بهم بخوره مثلا تو شیطون اگه باشی اونم پایه باشه .ادم خشکی نباشه و
میتونی پیش مشاورم بری اون بهتر کمکت میکنه

اگه خیلی منطقی بگم باید روحیاتتون بهم بخوره مثلا تو شیطون اگه باشی اونم پایه باشه .ادم خشکی نباشه وم ...

مشکل اینه چون آدم ساکتی بوده دقیق روحیاتشو نمیشناسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم واقعا اگه حاش بودم نمی‌تونستم به کسی که ۱۱ سال از من کوچیکتره فکر کنم

ببخشید اینو میگم ولی برا دختر خانما اکثرا به کسی که دو سه سال ازشون کوچیکتر باشه فکر نمیکنن

به مرور که سنت بره بالا ی نفر کنارت میخوای شبیه به خودتوجه اشتراک و تفاهم بین همسران همسن یا با اختل ...

همین الآنم همین و میخوام😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40