2777
2789
عنوان

کدوم این پیراهنا خوبه واسه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم خوشگله مبارکت باشه واسه من دوس دارم بدون استین باشه

آها چون سمت ما کلا مختلطه از اول تا آخر و با همه هستیم من ی لباسی انتخاب کردم ک پوشیده باشه گ راحت باشم

خیلی باز من معذب میشم😂🤏🏻

🩷
دوستان حالا که حرف عروسی شد به منم بگید من عروسی عموم هست هیجدت سالمه قدم هم ۱۶۵ البته الان ی کم چاق ...

ب نظر من هیچی مث میراهن بلند و عروسکی قشنگ نیس پارچشم شاین باشه ک برق بزنه تو شب

ب نظر من هیچی مث میراهن بلند و عروسکی قشنگ نیس پارچشم شاین باشه ک برق بزنه تو شب

عکس بفرست جذاب من نظرم رو پرچین عروسکی کوتاه بود حالا تو عکس بفرست حس میکنم بلند سنم رو بیشتر می‌کنه اگر بخوام شنیون از بالا هم بزنم 

عکس بفرست جذاب من نظرم رو پرچین عروسکی کوتاه بود حالا تو عکس بفرست حس میکنم بلند سنم رو بیشتر می‌کنه ...

کوتاه زیاد دوس ندارم من خب موهاتو باز بذار الانم ک هوا سرده میتونی باز بذاری استفاده کن اوورالم قشنگه یکم خاکبرسریه همه جای ادم میزنه بیروت😂

کوتاه زیاد دوس ندارم من خب موهاتو باز بذار الانم ک هوا سرده میتونی باز بذاری استفاده کن اوورالم قشنگ ...

اره میخواستم باز بزارم فر رترو کنم موهام کوتاه اوورالم اره خوبه ولی به نظرت مال تولد مهمونی اینا یا جشن فامیل دور بهتر نیست این کوتاه عروسکی ها قشنگن حالا اگر عکس مدل خوشگل داری بفرست لطفا والا نمی‌دونم چیکار کنم 

اولی فقط خیلی ساده هست و مدل یقه جالب نیست

گل، نگین یا تور بگیر یکم از سادگی در بیاد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹