ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2741 عنوان امروز بالاخره اتفاقی که فکرش رو هم نمیکردم افتاد🤩 133 بازدید | 12 پست هنوز هم پشمام ریخته😂بچه کوچک های فامیل به من ۱۶ ساله میگفتن عمو بعد به پسر خالهی من که از من یکسال بزرگتره میگفتن داداش💔😂امروز یکی از بچه های دور فامیل بهم گفت داداش🤩😂سگ ذوق شدم بالاخره یکی از بچه ها من رو به عنوان عمو فرض نکرد😁😂 گله ای که سگش بیوفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟ امروز | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر__قهوه__فروش عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 813 😂😂😂😂 خوشبختانهبااونیکیکاربرقهوهفروشهیچنسبتیندارم🤗 جوابابلهانخاموشیست؛اگهجوابتوندادمفازشاخبودننگیر!😉پرنیانم؛دخترساروی🌱خانومدکترآیندههستم🥹لطفابرایخواستهقلبیمیهصلواتبفرستید🍓آریاییام😉
ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2741 😂😂😂😂 خیلی خوشحالم😂😂از ته دل گله ای که سگش بیوفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟
دختر__قهوه__فروش عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 813 واااا😂 عههه مقارمونه کههه:)😍😂 خوشبختانهبااونیکیکاربرقهوهفروشهیچنسبتیندارم🤗 جوابابلهانخاموشیست؛اگهجوابتوندادمفازشاخبودننگیر!😉پرنیانم؛دخترساروی🌱خانومدکترآیندههستم🥹لطفابرایخواستهقلبیمیهصلواتبفرستید🍓آریاییام😉
kind_strawbrry عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 310 عههه مقارمونه کههه:)😍😂 عای مقاره سلام رسوند😂🫶 همون آدمی که از 9 سالگی شاعر شد:)))
ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2741 واااا😂 یبار هم بچه از مادرش پرسید این(من)کیه؟مامانش گفت عمومن هم برای انتقام وقتی داشتیم خداحافظی میکردیم بهش گفتم:حاج خانم خداحافظ😂حالا طرف ۲۵ سالشه بود😁 گله ای که سگش بیوفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟
ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2741 میشه بپرسم محتویات این سایت به چه دردتون میخوره؟ دیدم سایت اجازه ورود آقایان رو میده گفتم بیام.جدا از اون باید از شما اجازه بگیرم؟ گله ای که سگش بیوفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟
pazzo عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2192 دیدم سایت اجازه ورود آقایان رو میده گفتم بیام.جدا از اون باید از شما اجازه بگیرم؟ گفتم اجازه بگیر من؟سوال بود فقط عزیزم ...
ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2741 گفتم اجازه بگیر من؟سوال بود فقط عزیزم چشم. بیزحمت سر به تاپیک های من بزنید متوجه میشید که چرا اومدم اینجا.+جدا از اون دختر داییم سایت رو بهم معرفی کرد و گفت بیا😂 گله ای که سگش بیوفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟