2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج با خانومی که پرستاره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست
حالا شما که پرستارید با آقا پسری که معلمه (و شغل دوم هم داره)ازدواج میکنید؟؟؟

اگه آدم درستی باشه بله  

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر خوب بودن یعنی چی میشه بگی تا بهت بگم؟

بتونه واسه تربیت بچه هاش وقت بزاره و کنارشون باشه باهاشون بتونه رفیق باشه 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
دلیلتون چی بود؟

حقوقه کم. 

مگه نهایتا چقدر میتونن در بیارن، 

البته بستگی به شعل دومشون داره ولی بازم من قبول نمیکنمو نمیکردم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

کسی که پرستاره 

مسلمه شغل سختی داره 

شیفت و سرو کله زدن با مریض و اطرفیانش 

بنظرم ادمایی که میخوان با خانومه پرستار ازدواج کنن باید درکه بالا و از خودگذشتگی بیشتری داشته باشن

حقوقه کم. مگه نهایتا چقدر میتونن در بیارن، البته بستگی به شعل دومشون داره ولی بازم من قبول نمیکنمو ن ...

ببخشید شغا خودتون رو اگه میشه میگید 

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
بتونه واسه تربیت بچه هاش وقت بزاره و کنارشون باشه باهاشون بتونه رفیق باشه

فک میکنی شغلت قراره مانعش بشه به خاطر ساعت هاش 

اصلا به کمیت نیست به کیفیته 

مامان من خانه دار بود ولی هیچ وقت دوسش نداشتم به خاطر رفتار های بچه گونش

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
ببخشید شغا خودتون رو اگه میشه میگید

خودم پرستار همسرم مهندسه شرکت نفت.  

مجرد بودم میگفتم یا با دندون پزشک باید ازدواج کنم یا با مهندسه نفت، ک خدا از دهنم شنید😁

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
خودم پرستار همسرم مهندسه شرکت نفت. مجرد بودم میگفتم یا با دندون پزشک باید ازدواج کنم یا با مهندسه ن ...

درسته خوشبخت باشید ♥️

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

عزیزم بستگی داره برنامه ات. رو بیمارستان محل کارت چطور بچینه، این خیلی مهمه، و اینکه طرفت باهات همکاری کنه یا نه، نه ماه بعد تولد بچه مرخصی هستی و تا دو سالگی هم صبحکاری مثل بقیه کارمندا،ولی بعد اون باید بری تو شیفت و همه چیز به سرپرستارت مربوطه، اگر ماهی 24الی 25تا شیفت بری، نهایتا چهارتاش شبکار باشه، سخت نیست میتونی تایم اف زیاد هم داشته باشی به بچه ات برسی، اگر مادر یا مادر شوهر خوب هم داری که خیلی از مشکلات برای بچه داری حل میشه 

من خودم به شخصه هییچ کسی رو برای نگهداری بچه ام نداشتم، شوهرمم شغلش آزاد بود و تایم کاریه مشخصی نداشت، شیفتامم حداقل ماهی سی تا بود، با این شرایط تا کلاس اول بچه ام یعنی سخت تررین روزها رو گذروندم، خییلی سخت بود شرایطم، شب کاری میرفتم ده شب در ماه، پسرم شیر خودمو میخورد و شیشه نمی گرفت خییلی هر سه اذیت شدیم، دیگه هیچوقت دوست ندارم برگردم به اون تایم